ČUDO KLAYA THOMPSONA: / Pao je rekord NBA lige koji će iznimno teško biti srušen, ovo je van pameti i oduzima dah

Image
Foto: AFP

Odigrao je samo 27 minuta i u njima - razvalio

30.10.2018.
8:11
AFP
VOYO logo

Nevjerojatno loše, i to ne samo za njegove pojmove, otvorio je Klay Thompson ovu sezonu svojim dalekometnim šutevima. Jedan od najboljih tricaša NBA lige u prvih je sedam utakmica tricu promašivao 5-36 s time da u niti jednoj od njih nije ubacio više od jedne. U noći na utorak sve se posložili i došlo na naplatu...

Golden State Warriorsi lako su se obračunali s ozljedama načetim Chicago Bullsima, no i da je sastav čikaške momčadi bio potpun teško da bi izbjegli poraz. Konačnih 149-124 potvrdit će kanonadu, a iza skrivenog leži nevjerojatan učinak Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludilo

Odigrao je šuter aktualnih NBA prvaka tek 27 minuta utakmice, a dugo će se pričati ono što je u njima radio. Već u prvoj četvrtini bio je na 22 poena uz šest ubačenih trica, do poluvremena je stigao do 36 ubačenih koševa izjednačivši rekord od 10 ubačenih šuteva za tri poena u jednom poluvremenu (Chandler Parsons).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja ogleda Thompson je iz ruku suigrača Klay Thompson uzeo rekord NBA lige. Ubacio je 14 trica (iz 24 pokušaja), jednu više od dosadašnjeg rekorda, i više od ikoga ikad u NBA ligi. Ubacio je ukupno 52 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo