NBA ludilo / Čudesni Giannis izdominirao Celticse: Uvjerljiv nastup s čak 42 poena

Image

U drugoj utakmici Golden State Warriorsi porazili su Memphis Grizzliese na domaćem terenu i time stigli do prednosti od 2-1 u ovoj seriji.

8.5.2022.
12:38
VOYO logo

Nastavlja se tradicionalno NBA doigravanja. S noći subote na nedjelju utakmice su igralI aktualni NBA prvaci, Milwaukee Bucksi i Boston Celticsi.

Bucksi su dobili susret s minimalnom razlikom od 103-101 i tako došli do prednosti od 2-1 u polufinalu Istočne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne treba puno pogađati tko je bio prvo ime susreta. Radi se o najboljem igraču lige i aktualnom MVP-u Finala, Giannisu Antetokounmpu. The Greek Freak je zabio 42 poena, uhvatio 12 skokova i podijelio osam asistencija te dvije blokade.

"Bit će borbi, ali na kraju dana, ako nastavite i ostanene na pravom putu, uspjet ćete. Ako ne ostaneš na pravom kursu, nećeš uspjeti. Tako je jednostavno.Znam koje su moje prednosti. Ponekad ću odigrati dobro, a ponekad krivo, ali sve dok igram u okviru svojih snaga, mi ćemo bit ću na dobrom mjestu," rekao je Antetokounmpo nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi također slavili

U drugoj utakmici Golden State Warriorsi porazili su Memphis Grizzliese na domaćem terenu i time stigli do prednosti od 2-1 u ovoj seriji. Osim poraza, loša vijest za Grizzliese je što je najbolji igrač Ja Morant napustio igru šest minute prije kraja nakon što je dobio udarac u koljeno.

Morant je u susretu imao 34 poena i šest asistencija, dok je u redovima Warriorsa najbolji bio jedan od najboljih igrača lige, Steph Curry s 30 poena. Jordan Poole dodao je 27 u uvjerljivoj pobjedi od 142-112.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo