ČUDESNA PREDSTAVA BOGDANOVIĆA: / Najbolji hrvatski košarkaš imao svoj mali privatni šou u Indianapolisu

Image
Foto: AFP

Bojan Bogdanović odigrao partiju za pamćenje

1.3.2019.
7:50
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je u noći sa četvrtka na petak po hrvatskom vremenu u "Bankers Life Fieldhouseu", odigrao jednu od najboljih partija u NBA ligi ikad. Vodio je svoju Indianu do pobjede protiv Minnesote 122-115 najboljom utakmicom sezone te jednom od najboljih partija otkako je prije gotovo pet godina došao u najjaču košarkašku ligu svijeta.

Image
BOGDANOVIĆ IGRA KOŠARKU KARIJERE: /

Babo opet prvo ime Indiane, Zubac slavio protiv genijalnog Dončića

Image
BOGDANOVIĆ IGRA KOŠARKU KARIJERE: /

Babo opet prvo ime Indiane, Zubac slavio protiv genijalnog Dončića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

37 poena, sedam skokova i četiri dodavanja

Postigao je 37 poena, što mu je drugi najbolji učinak u NBA ligi. Iz igre je gađao 13/22, trice 4/7, a slobodna bacanja 7/9. Dodao je sedam skokova i četiri asistencije. Sve je navedeno napravio za 29.39 minuta na parketu. Da, bila je ovo uistinu predstava za pamćenje.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključni igrač i u završnici

Bojan je bio ključni igrač u finišu susreta, kad se dvoboj lomio. Indiana je susret zaključila serijom 15-8 nakon što je rezultat bio izjednačen na 107-107, Bogdanović je u tom periodu ubacio 11 poena, povukao kad je bilo najpotrebije, odigrao je poput onih najvećih. Od kad se Victor Oladipo ozlijedio, Babo je na prosjeku od 21.2 poena, uz 51 % iz polja i 40.8 % za tricu. Impresivne brojke... Protiv Minnesote gotovo svaka lopta išla je na njega, pogotovo kad je trebao netko preuzeti odgovornost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić zabio 7

Na drugoj strani, njegov reprezentativni suigrač Dario Šarić na parketu je proveo 23 minute, upisao tek sedam poena (3-5, trica 1-3), pridodao tome osam skokova, blokadu i dvije izgubljene lopte. Prvo ime susreta bio je Karl-Anthony Towns koji je za Wolvese je upisao 42 poena uz 17 skokova. Indiana je inače igrala bez dvojice ključnih igrača Domantasa Sabonisa i Tyreka Evansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston Rockets - Miami Heat 121-118 Indiana Pacers - Minnesota Timberwolves 122-115 (Bojan Bogdanović je odigrao 30 minuta za Indianu, zabio je 37 koševa i upisao sedam skokova te četiri asistencije; Dario Šarić je odigrao 21 minutu za Minnesotu, zabio je sedam koševa i upisao osam skokova i jedan blok) Orlando Magic - Golden State Warriors 103-96 New York Knicks - Cleveland Cavaliers 118-125 (Mario Hezonja nije ulazio u igru za New York; Ante Žižić je odigrao 27 minuita za Cleveland, zabio je osam kopševa i upisao pet skokova te dvije asistencije) Oklahoma City Thunder - Philadelphia 76ers 104-108 Denver Nuggets - Utah Jazz 104-111


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo