druga utakmica istočne konferencije / Cleveland siguran protiv Toronta: poveli sa 2-0, LeBron prestigao Shaqa

LeBron James je upisao svoj 15. triple-double u postsezoni te je prestigao Shaquillea O'Neala na četvrtom mjestu najboljih strijelaca u postsezoni

20.5.2016.
9:13
VOYO logo

Cleveland Cavaliers su sinoć, nakon što su u drugoj utakmici finala Istočne konferencije NBA sa 108-89 pobijedili Toronto Raptoprse, poveli sa 2-0 u seriji na četiri pobjede.

LeBron James je upisao svoj 15. triple-double u postsezoni zabivši 23 koša uz 11 skokova i 11 asistencija te je prestigao Shaquillea O'Neala na četvrtom mjestu najboljih strijelaca u postsezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyrie Irving je bio najbolji strijelac Clevelanda sa 26 pogotka, a Kevin Love je ubacio 19.

DeMar DeRozan je predvodio Toronto sa 22 koša, dok su James Johnson, Terrence Ross i Cory Joseph svaki zabili po 11 koševa.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća utakmica se igra u subotu u Torontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavaliers su zabili 16 od zadnjih 18 koševa prvog poluvremena nakon što je rezultat bio izjednačen na  46-46 nešto više od četiri minute prije kraja druge četvrtine.

Raptors su promašili zadnjih devet šuteva u prvom poluvremenu. Kyle Lowry, koji je utakmkicu završio sa 10 pogodaka za Toronto, imao je još jednu lošu večer, promašivši sedam od svojih prvih osam šuteva prije nego je konačno pogodio tricu osam i pol minuta nakon početka treće četvrtine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat finala Istočne konferencije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliers -Toronto Raptors 108-89

(Cleveland vodi 2-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo