CLEVELAND IZJEDNAČIO FINALE ISTOKA: / Čudesni LeBron preskočio Kareema u još jednoj velikoj predstavi protiv Bostona

Image
Foto: AFP

Serije finala Istočne konferencije je sada izjednačena

22.5.2018.
8:20
AFP
VOYO logo

Cleveland Cavaliersi svladali su Boston Celticse 111:102 u finalu Istočne konferencije doigravanja NBA lige i tako izjednačili seriju na 2-2. Kao i obično, Cavse je predvodio LeBron James sa 44 poena uz pet skokova i tri asistencije (šut iz igre 17/28).

James je prošao i legendarnog Kareem Abdul-Jabbara na listi najviše pogođenih šuteva iz igre u povijesti NBA doigravanja. Također, stigao je do šeste utakmice ove sezone u doigravanju u kojoj je ubacio 40 ili više poena (25. put ukupno u karijeri).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput druge utakmice, Cleveland je poveo odmah na početku i imali su prednost od desetak poena tijekom cijelog susreta. Držali su se Celticsi, stigli na -7 košem Marcusa Smarta 4 i pol minute do kraja utakmice, ali za više nisu imali snage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća utakmica igra se u srijedu u Bostonu, u TD Gardenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz LeBrona, dobru utakmicu odigrali su i Kyle Korver (14 poena) i Tristan Thompson (13 poena, 12 skokova). S druge strane, Jaylen Brown predvodio je Boston s 25 poena.

Clevaland, ako okrene ovu seriju nakon 0-2 zaostatka u seriji, postat će tek 20. momčad u povijesti doigravanja (od 300) kojoj je to pošlo za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo