NOVA IMENA / Cibonu će u novoj sezoni voditi iskusni Splićanin, klub potvrdio i prvo pojačanje

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Na domaćim parketima kao glavni trener vodio je Hiron, Cedevitu, Dubravu, Split, Bosco i Zabok. Osim toga, trenirao je klubove u Bosni i Hercegovini, Sloveniji te Saudijskoj Arabiji

15.8.2023.
18:52
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Cibona je potvrdila kako će ih u novoj sezoni voditi 59-godišnji Splićanin Jakša Vulić.

Image
OBRUŠIO SE /

James Harden napao predsjednika 76ersa: 'On je lažov!'

Image
OBRUŠIO SE /

James Harden napao predsjednika 76ersa: 'On je lažov!'

Vulić iza sebe ima bogatu trenersku karijeru u Hrvatskoj i inozemstvu. Na domaćim parketima kao glavni trener vodio je Hiron, Cedevitu, Dubravu, Split, Bosco i Zabok. Osim toga, trenirao je klubove u Bosni i Hercegovini, Sloveniji te Saudijskoj Arabiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krunu dosadašnje karijere doživio je 2012. godine kada je kao izbornik odveo juniorsku reprezentaciju Hrvatske predvođenu Darijom Šarićem do europskog naslova. Gospodinu Vuliću želimo puno uspješnog rada na klupi našeg kluba", objavila je Cibona.

Stein prvo pojačanje Vukova

Američki 26-godišnji razigravač Alex Stein prvo je pojačanje Cibone za novu sezonu, objavio je zagrebački klub u utorak putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alex dolazi s američkog sveučilišta University of Southern Indiana, a prošle sezone nastupao je za belgijski Hubo Limburg United s kojim je došao do polufinala regionalne BNXT League. Sezonu je završio kao deveti najbolji strijelac lige sa 16,8 poena u prosjeku uz 4,2 asistencije", objavila je Cibona na Instagramu.

Stein je visok 191 cm, a jednu je sezonu (2019./2020.) proveo u razvojnoj NBA ligi igrajući za Cleveland Charge. Prije prošlosezonskog angažmana u belgijskoj ligi, odigrao je jednu sezonu za luksemburški BBC Residence.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo