Cibona je spašena!

Straha da bi Cibona mogla završiti u stečaju više nema. Klub je spašen i kreće u novu sezonu, izvijestili su predsjednik Ivica Lovrić i direktor Zdenko Antunović.

21.9.2011.
15:48
VOYO logo

Predsjednik Vukova s TuškancaIvica Lovrić je potvrdio da se klub dogovorio s igračima Marijom Filipovićem i Goranom Vrbancem, koji su posljednji sjeli na račun Cibone, te da mogu sada slobodno registrirati igrače za Euroligu.

"Od danas nam je odblokiran račun pri HKS-u i registrirali smo igrače za Euroligu. Klub će igrati novu sezonu", rekao je Lovrić, koji o detaljima dogovora nije htio govoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik je izvjestio i o brojkama s kojima se nova uprava susrela u prosincu prošle godine. Dug je od tada do danas smanjen za nešto manje od 60 milijuna kuna.

"Nakon detaljne revizije izračunali smo dug od 88 milijuna kuna i uspjeli smo ga smanjiti na 30, s više od 40 igrača i trenera uspjeli smo se nagoditi. Iznenadilo nas je veliko razumijevanje na koje smo naišli. Vjerujem da ćemo do ljeta sljedeće godine uspjeti riješiti i ostatak dugova", zaključio je Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106270620006 arti-201106200382006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo