Cibona i Zadar posvađali Srbe!

U našem istočnom susjedstvu nema službene reakcije na pobjedu Zadra nad Cibonom (93:88) u 23. kolu regionalne NLB lige, no zato su se forumi srbijanskih internetskih portala užarili.

6.3.2011.
14:45
VOYO logo

Bio je to velika zadarska sportska subota. NK Zadar je, doduše, izgubio s 0:2 od Hajduka u 20. kolu HNL-a, ali košarkaška večer donijela je cijelom gradu veliko slavlje. Zadar je u Višnjiku pobijedio Cibonu 93:88 i to u zadnjim minutama, nakon što su Zagrepčani imali šest koševa prednosti.

Tri kola prije kraja ligaškog dijela natjecanja, Zadar je pretposljednji sa sedam pobjeda i 16 poraza, isto koliko ima i zadnja Crvena Zvezda. Zadnji ispada iz lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, odmah su krenule i priče o namještaljci na forumima srbijanskih internetskih portala. Donosimo neke od tih komentara.

hahaha: Dok se mi koljemo Cedevita i Cibona darovale su pobjede Zadru. E moja Srbijo, nikad se pameti dozvati nećeš...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kole: Koliko su oni bolji narod od nas. Veliki rivali, a opet si puštaju kad zagusti.

baš JA!: Kakvi smo mi Srbi glupi i prokleti, to je nevjerojatno!!! Hrvati namještaju utakmice da bi njihova momčad opstala,a mi navijamo da Zvezda ispadne, samo zato što je to Zvezda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djovani: Nisu Hrvati glupi kao mi, oni pomažu jedni druge.

Ivan: Tako Hrvati brane svoje interese, a mi Srbi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djura: I prošlo i pretprošlo kolo hrvatski klubovi su najavljivali da će istupiti iz lige ako Zvezda dobije Hemofarm ili Partizan. Vi i dalje pljujte Zvezdu i navijajte da ona ispadne, a pogledajte samo kako se oni drže stalno zajedno, a mi?! Mi smo i dalje svi veliki "Srbi", a pljujemo jedni druge!

Zoran: E baš zbog ove srpske solidarnosti bi prije dao krv iz vene Hrvatu nego grobaru!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlajzi: Cibona, kao i Partizan rade za Zadar, to je javna tajna! To su dva najprljavija kluba u bivšoj Jugi. Ali ne vrijedi im, Zvezda će ipak ostati!

zzz: Ne daj Bože da se Srbi slože!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pop: Zato što je Zadar pobijedio Cibonu, vama je opet kriv Partizan.

Peca: Pokušajte preko Prosinečkog da vam u idućem ili posljednjem kolu sredi pobjede sa Cedevitom ili Zagrebom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PeraQ: Normalno da su se dogovorili, ništa drugo nisam ni očekivao. Kad bi se samo hrvatski klubovi borili protiv Zadra kao što se Hemofarm i Partizan svesrdno trude protiv Zvezde bilo bi super, ovako smo još jednom pokazali koliko smo glupi...

realista: Pa stvarno bruka i sramota! Kakva lakrdija i podvala u režiji Cibone i Zadra! Sada me stvarno zanima kako će reagirati uprava Zvezde, jer je cijela bivša Juga znala da će ovo biti namještaljka!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

dovla: Samo ću reći - smiješno! Dokad će nas hrvatski klubovi krasti?

bezimeni: Kako Hrvati puštaju Zadru, a naši klubovi podmeću Zvezdi. Još jedan dokaz da smo mi Srbi sami sebi najveći neprijatelji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo