CIBONA DOVELA VELIKO POJAČANJE IZ ŠIBENIKA: / Potpisali su ugovor s 21-godišnjim reprezentativcem; 'Nadao sam se da ću doći ovdje još prošlo ljeto'

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Oko Tonija Nakića i Roka Prkačina će se slagati i ostatak rostera, a otvoreni su pregovori s nekim igračima koji su pod "Tornjem" bili i prošle sezone

5.6.2020.
12:37
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Košarkaški klub Cibona potpisala je trogodišnji ugovor s 21-godišnjim reprezentativcem Tonijem Nakićem, objavljeno je u petak na internetskom portalu Cibone.

Image
TKO JE BIO BOLJI, KUKOČ ILI PETROVIĆ? /

Toni se uključio u vječnu raspravu i rekao što on misli o tome

Image
TKO JE BIO BOLJI, KUKOČ ILI PETROVIĆ? /

Toni se uključio u vječnu raspravu i rekao što on misli o tome

Rođeni Šibenčanin, krilni igrač visok 203 cm, dosadašnju karijeru proveo je u Šibenki. Bio je jedan od nositelja igre u reprezentaciji U-20, koja je osvojila srebro na Europskom prvenstvu. Svojim je igrama u veljači ove godine zaslužio i poziv u A reprezentaciju za kvalifikacijske utakmice za Eurobasket 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kad jednom sazriju bit će stroj koji će moći puno toga dati....'

"Interes Cibone se pojavio još prošle godine i uistinu sam se nadao da ću doći ovdje još prošlo ljeto. Imao sam želju i ambiciju otići u jači klub i viši rang tako da mi je ovaj dolazak nakon godinu dana još draži. Drago mi je da je Cibona pokazala veliku želju da me dovede, a sad ja imam jednaku želju da to opravdam. Nadam se borbi za trofeje i što većem broju ljudi u Draženovom domu", kazao je Toni Nakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupska strategija i zalog za budućnost je gradnja momčadi na domaćim, mladim i perspektivnim igračima, a potpis darovitog Nakića je još jedan korak ka tome. Oko Tonija Nakića i Roka Prkačina će se slagati i ostatak rostera, a otvoreni su pregovori s nekim igračima koji su pod "Tornjem" bili i prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je stvar za Cibonu da smo ga uspjeli dovesti. Također, važno je da smo nastavili s politikom koju smo zagovarali otkako sam došao u Cibonu, a to je pomlađivanje ekipe. Ove sezone imat ćemo veći broj mladih igrača i morat ćemo istrpiti njihovo sazrijevanje, a to znači da će biti teških trenutaka i poraza. No, kad jednom sazriju bit će stroj koji će moći puno toga dati. Nadam se da će osovina Nakić-Prkačin biti budućnost kluba", izjavio je trener Cibone Ivan Velić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo