CIBONA DOVELA HRVATSKOG REPREZENTATIVCA: / Radovčić potpisao na dvije godine; 'To je iskorak u mojoj karijeri'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

'On je dečko koji nije preskakao stepenice u karijeri, išao je korak po korak i ovaj je još jedan jako bitan za njegovu karijeru', kazao je trener Cibone Ivan Velić

31.7.2020.
15:38
PIXSELL, Slavko Midzor
VOYO logo

Košarkaški klub Cibona objavila je kako je u svoje redove dovela 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativnog razigravača Krešimira Radovčića s kojim je potpisala ugovor na dvije godine.

Radovčić je prvih šest godina svoje karijere proveo u rodnom Šibeniku, zatim jednu u Zaboku, a prošlu je sezonu igrao za slovenski Helios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doveli smo još jednog mladog igrača koji će dobiti priliku da se izbori za minutažu. Razgovarali smo s njim i prošle godine i vjerujemo da će napraviti iskorak u igri kod nas i pojačati konkurenciju na poziciji razigravača"; rekao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strategija razvoja

"Radovčić je dečko koji nije preskakao stepenice u karijeri, išao je korak po korak i ovaj je još jedan jako bitan za njegovu karijeru. Jako je dobar dečko, radišan, a to je ono što smo tražili u ovom trenutku", kazao je trener Cibone Ivan Velić.

"Odlučio sam se na Cibonu jer je to iskorak u mojoj karijeri. Zadovoljan sam i ponosan na to! S Cibonom sam i prije bio u kontaktu, no prošle godine sam se odlučio na Helios iz razloga što sam htio ići korak po korak, nisam htio preskakati stepenice. Bio sam zadovoljan u Sloveniji. Imali smo dobru sezonu i puno sam napredovao tako da sam sad odlučio otići korak više. Mislim da je Cibona pravi klub jer imaju strategiju razvoja mladih igrača. Tu su sve dečki koje poznajem, neke i osobno", izjavio je Radovčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo