CENTAR MIAMI HEATA POTPISAO UGOVOR ŽIVOTA: / Adebayo ovu ponudu Miamija jednostavno nije mogao odbiti

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sličnu je ponudu prihvatio i Brandon Ingram u New Orleansu

25.11.2020.
9:21
Profimedia
VOYO logo

Centar Miami Heata 23-godišnji Bam Adebayo dogovorio je sa svojim sadašnjim klubom produženje postojećeg ugovora za još pet godina, koje mu sa svim bonusima može donijeti maksimalnu zaradu od 195 milijuna američkih dolara

Miami je imao vremena ponuditi produženje ugovora Adebayu do 21. prosinca, dan prije nego što će počiti nova sezona, ali se vodstvo Heata na taj korak odlučilo gotovo mjesec dana prije zadnjeg roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Produženje ugovora potpisala još trojica igrača

Osnovna vrijednost ugovora je 163 milijuna dolara, a može doći do 195 milijuna ako će Adebayo 2021. biti uvršten u prvu momčad NBA lige, ako će biti proglašen najboljim obrambenim igračem ili najkorisnijim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnu je ponudu prihvatio i Brandon Ingram u New Orleansu, a Pelicansi su mu jza petogodišnje produženje vjernosti dali 158 milijuna dolara.

Prethodnih dana su maksimalno produženje ugovora potpisala još trojica igrača koji su stekli to pravo u ovom prijelaznom roku: Jayson Tatum je od Bostona prihvatio ponudu od 195 milijuna dolara za dodatnih pet godina, iste je uvjete prihvatio i Donovan Mitchell za ostanak u Utah Jazzu, dok je De'Aaron Fox za ostanak u Sacramento Kingsima dobio 163 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo