CEDEVITU MUČE OZLJEDE VAŽNIH IGRAČA, ALI: / 'Izgledamo dobro i dat ćemo sve od sebe protiv Zvezde'

Image

Košarkaši Cedevite danas od 20 sati u Dvorani 2 Doma sportova igraju drugu utakmicu polufinala regionalne ABA lige protiv Crvene zvezde.

22.3.2016.
15:00
VOYO logo

"Rekao sam odmah nakon utakmice u Beogradu da očekujem da dvorana Doma sportova bude puna. Želim da sve neke sitne klupske interese svi stavimo iza sebe. Igra jedan hrvatski klub protiv srpskog kluba i nadam se da bi mogla biti atmosfera kao što je bila 1984. godine u 'dvojci' Doma sportova, kad su na utakmici Cibone i Crvene zvezde navijači svih hrvatskih klubova, i nogometnih i košarkaških, bili kao jedno i tada podržali Cibonu. Ja se nadam da će se dvorana napuniti i da ćemo zajedničkim snagama upisati pobjedu", kazao je Mršić i istaknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon prve utakmice u Beogradu, u kojoj smo stvarno i Zvezda i mi prezentirali jednu odličnu košarku sa svim dražima košarke od toga da je to bila utakmica na jednu loptu i da se igrao produžetak, ja se nadam i očekujem da takvu istu utakmicu ponovimo u utorak", pišu službene klupske stranice.

Beogradski dvoboj izgubljen nakon produžetka

Posljednje dvije utakmice, zagrebački košarkaši izgubili su tijesno. Kod Zvezde su na kraju četvrte četvrtine imali napad za pobjedu, nakon čega su svladani u produžetku, a kod Efesa u Euroligi su vodili veći dio utakmice i onda posrnuli u završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOVIĐENJA ČETVRTFINALU: /

Cedevita nije pobijedila u Istanbulu Šarićev Anadolu Efes

Image
DOVIĐENJA ČETVRTFINALU: /

Cedevita nije pobijedila u Istanbulu Šarićev Anadolu Efes

"U dobroj smo formi. Zadnje dvije utakmice smo, doduše, izgubili na način kakav jesmo, no tijekom sezone smo i puno utakmica koje smo mogli izgubiti dobili na takav način. Ono što je najvažnije je da kao momčad izgledamo dobro, da damo sve od sebe i na kraju utakmice ćemo vidjeti za što će to biti dovoljno".

Nema mjesta panici

Loša vijest za Mršića su ozljede Henryja Walkera i Luke Žorića. No, trener Cedevite ne očajava. Hrvatski prvak će u ovoj utakmici ići na pobjedu i tako pokušati izboriti majstoricu u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Walker ne trenira od utakmice s Unicajom i 99% ga neće biti na toj utakmici, a Žorić ne trenira od utakmice s Andolu Efesom, otekao mu je skočni zglob i vidjet ćemo večeras hoće li moći ili ne. On će biti pod upitnikom do zadnjeg trenutka. Ako nam bude nešto mogao pomoći bit će super, ali vidjet ćemo u kakvom će biti stanju", kazao je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo