ŠOKANTNA VIJEST: / Cedevita seli u susjednu državu, već ima i novo ime!? Kao grom iz vedra neba odjeknula je ova tragična sportska priča

Image
Foto: PIXSELL

Cedevita i Olimpija bi se spojile i nastala bi Olimpija Cedevita

30.5.2019.
23:45
PIXSELL
VOYO logo

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest u košarkaškim vodama kako je Emil Tedeschi na pragu odluke da svoj košarkaški projekt preseli iz Hrvatske u susjednu državu, javljaju Sportske novosti.

Image
RAZGOVARALI SMO S MRŠIĆEM O VIJESTI KOJA JE POTRESLA HRVATSKI SPORT: /

'Hrvatske košarke bilo je i prije Cedevite, bit će je i poslije'

Image
RAZGOVARALI SMO S MRŠIĆEM O VIJESTI KOJA JE POTRESLA HRVATSKI SPORT: /

'Hrvatske košarke bilo je i prije Cedevite, bit će je i poslije'

"Nakon prvotnog šoka kojega je potaknula vijest koja je stigla iz Ljubljane, iz sfere ljudi vezanih za košarku, svakim novim traganjem za pobližim informacijama, priča je dobivala realne obrise", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tedeschi traži gdje bi nastavio svoj košarkaško-poslovni život

SN, nadalje, piše kako je vlasnik Atlantic Grupe Emil Tedeschi traži mjesta gdje bi mogao uložiti, nastaviti svoj košarkaško-poslovni život. U Zagrebu se itekako puno potrošilo, piše se unazad deset godina i nekoliko desetaka milijuna... U međuvremenu, može se i tako shvatiti, Tedeschi je frustriran jer Cedevita nije postala ono što je bila ideja u njegovom Zagrebu, klub koji će biti nedodirljivi euroligaš, klub koji je zadobio veliku potporu navijača te postao značajan europski igrač. I pojavile su se priče oko Sarajeva, Graza, čak i Trsta, da bi kao najrealnija, i prema onome što se može doznati, iako iz Cedevite o tome trenutačno svi šute kao zaliveni, stigla priča iz Ljubljane.

Image
Image

14.01.2018., Beograd, Srbija - Hala Aleksandar Nikolic - Kosarkaska ABA Liga, 16. kolo. Crvena Zvezda MTS-Cedevita. Emil Tedeschi. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

TKO JE KREATOR CIBONINE KOŠARKAŠKE RENESANSE? Zapovjednik u ratu mu je bio Gotovina, u prometnoj je jedva izvukao živu glavu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita već dogovorila suradnju s ljubljanskom Olimpijom?

Prema glasinama koje kruže u košarkaškim forumima, Cedevita je već dogovorila suradnju s ljubljanskom Olimpijom, slavnim slovenskim klubom koji je ispao iz ABA lige i trenutačno se nalazi u nezavidnoj situaciji.

Prema tim kuloarskim pričama, Cedevita i Olimpija bi udružile snage i nastala bi Olimpija Cedevita. Još uvijek nije jasno kakva bi bila upravljačka struktura slovenskog kluba i što bi bilo sa zagrebačkom Cedevitom. Tj, hoće li Tedeschi gasiti klub, ili će Cedevita postati podružnica Olimpije u Hrvatskoj, neka vrsta razvojnog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo