ŠOKANTNA VIJEST: / Cedevita seli u susjednu državu, već ima i novo ime!? Kao grom iz vedra neba odjeknula je ova tragična sportska priča

Cedevita i Olimpija bi se spojile i nastala bi Olimpija Cedevita

30.5.2019.
23:45
PIXSELL

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest u košarkaškim vodama kako je Emil Tedeschi na pragu odluke da svoj košarkaški projekt preseli iz Hrvatske u susjednu državu, javljaju Sportske novosti.

"Nakon prvotnog šoka kojega je potaknula vijest koja je stigla iz Ljubljane, iz sfere ljudi vezanih za košarku, svakim novim traganjem za pobližim informacijama, priča je dobivala realne obrise", stoji u tekstu.

Tedeschi traži gdje bi nastavio svoj košarkaško-poslovni život

SN, nadalje, piše kako je vlasnik Atlantic Grupe Emil Tedeschi traži mjesta gdje bi mogao uložiti, nastaviti svoj košarkaško-poslovni život. U Zagrebu se itekako puno potrošilo, piše se unazad deset godina i nekoliko desetaka milijuna... U međuvremenu, može se i tako shvatiti, Tedeschi je frustriran jer Cedevita nije postala ono što je bila ideja u njegovom Zagrebu, klub koji će biti nedodirljivi euroligaš, klub koji je zadobio veliku potporu navijača te postao značajan europski igrač. I pojavile su se priče oko Sarajeva, Graza, čak i Trsta, da bi kao najrealnija, i prema onome što se može doznati, iako iz Cedevite o tome trenutačno svi šute kao zaliveni, stigla priča iz Ljubljane.

TKO JE KREATOR CIBONINE KOŠARKAŠKE RENESANSE? Zapovjednik u ratu mu je bio Gotovina, u prometnoj je jedva izvukao živu glavu

Cedevita već dogovorila suradnju s ljubljanskom Olimpijom?

Prema glasinama koje kruže u košarkaškim forumima, Cedevita je već dogovorila suradnju s ljubljanskom Olimpijom, slavnim slovenskim klubom koji je ispao iz ABA lige i trenutačno se nalazi u nezavidnoj situaciji.

Prema tim kuloarskim pričama, Cedevita i Olimpija bi udružile snage i nastala bi Olimpija Cedevita. Još uvijek nije jasno kakva bi bila upravljačka struktura slovenskog kluba i što bi bilo sa zagrebačkom Cedevitom. Tj, hoće li Tedeschi gasiti klub, ili će Cedevita postati podružnica Olimpije u Hrvatskoj, neka vrsta razvojnog kluba.

Možda će te zanimati

TARAPANA /

Sudac se šokirao kad je vidio zadnji udarac raspojasanog Hrgovića: 'Aaaaa... To je to stari, dosta je, dosta'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali