CEDEVITA SELI IZ ZAGREBA U VARAŽDIN? / Uspjesima hrvatskog prvaka sad bi se mogla radovati varaždinska publika

Image
Foto: PIXSELL

'Razgovori još traju', potvrdio je gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok

22.5.2018.
16:48
PIXSELL
VOYO logo

KK Cedevita, vodeći klub u hrvatskim okvirima s četiri uzastopne titule prvaka, pet kupova Krešimira Ćosića te dva Superkupa, europske bi utakmice mogao igrati u Varaždinu, odnosno tamošnjoj Areni, navodi eVaraždin.

Ideja nije još realizirana, no da se o tome razmišlja potvrđuju riječi gradonačelnika Varaždina Ivana Čehoka koji je za spomenuti izvor odgovorio na upit vezan uz nove investicije. Naime, glavni sponzor hrvatskog prvaka jest tvrtka Atlatntic Grupa čiji je vlasnik Emil Tedeschi, obožavatelj Cedevite i njen navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čehok potvrđuje

"Gospodin Tedeschi javio mi se s idejom poslovne suradnje i najavili su da će ispitati mogućnosti i spremnost grada za igranje Cedevitinih europskih utakmica u Areni. Mi smo spremni dati na raspolaganje ono što je u nadležnosti Grada i željeli bismo da se s vremenom stvori jaka košarkaška ekipa u Varaždinu i da na taj način i Varaždin ima koristi od svega toga", veli Čehok uz dodatak:

"Razgovori još traju, ali konkretne investicije još nismo dogovorili, no oni razmišljaju o marketinškim i poslovnim aktivnostima u gradu, a to pokazuje da je naš grad postao atraktivan za poslovne i sportske aktivnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo