Srušen Partizan! Hrvatska slavi veliku pobjedu!

Košarkaši Cedevite su u polufinalu regionalne lige u Tel Avivu pobijedili Partizan 68:56 i tako prvi u svojoj povijesti izborili finale ovog natjecanje.

28.4.2012.
19:44
VOYO logo

Nakon vrlo izjednačenog prvog poluvremena tijekom kojeg su Beograđani uglavnom vodili s par koševa viška, u završnici druge četvrtine tricom Dontaye Drapera Cedevita je ipak prvu dionicu riješila u svoju korist s 34:32.

Drugo su poluvrijeme igrači Dražena Anzulovića odigrali koncentrirano u obrani i napadu, a susret su počeli "prelamati" u 34. minuti kada tricom Vedrana Vukušića prvi puta imaju osjetnijih osam poena prednosti 57:49. Do kraja je Partizan tek u jednom navratu stigao na minus šest (60:54), no tada slijedi serija Cedevite 8:0 uz šest koševa Owensa i dva Opačka za veliko slavlje poveće skupine navijača hrvatskog kluba u Izraelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo treći susret ovih momčadi ove sezone i druga pobjeda Cedevite koja je slavila u Zagrebu, dok je Partizan bio bolji u Beogradu.

Najefikasniji u redovima Cedevite bio je Christopher Owens s 18 koševa i 5 skokova, dok je Miro Bilan dodao 15 uz 4 uhvaćene lopte. Dvoznamenkasti učinak imao je i Marko Car koji je promašio samo jedan šut na utakmici za 10 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod gostiju je bolji od ostalih bio Miroslav Raduljica s 15 koševa i 7 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo