Cedevita i Cibona porazima završile europske nastupe

Košarkaši Cedevite završili su neslavni ovogodišnji nastup u Eurokupu. U posljednjem, šestom kolu skupine G, momčad Dražena Anzulovića izgubila je na gostovanju kod Bayerna u Münchenu 65:80.

21.12.2011.
0:05
VOYO logo

U blijedoj partiji zagrebačke momčadi najviše se istaknuo Dontaye Draper koji je ubacio 15 koševa, no gotovo nevjerojatno zvuči podatak da je momčad imala šut za tri poena 1-17! Jedinu tricu na utakmici zabio je Vedran Vukušić (13 koševa) svega 1:13 minuta prije kraja susreta! U Bayernu je Jared Homan ubacio 18 koševa.

Inače, posrtajem u Münchenu Cedevita je natjecanje po skupina završila s omjerom pobjeda i poraza 1-5, te je zauzela zadnje mjesto u svojoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona je, baš kao i Cedevita, neslavno zaključila nastup u Europi. Vukovi su izgubili u posljednjem, šestom kolu skupine A Eurokupa, i to kod kuće od izraelskog Hapoela 78:86. Zagrepčani su tako sa svih šest poraza zauzeli zadnje mjesto u skupini. Na oproštaju od Europe najefikasniji cibos bio je Brian Chase koji je ubacio 15 koševa, a Davor Kus dodao je 12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo