Nakon Luke Modrića moćnu Barcelonu srušio još jedan Hrvat

U 23. kolu prve španjolske košarkaške lige Barcelona našeg Ante Tomića neočekivano je poražena pred vlastitim navijačima od Caje Laboral, koju s trenerske klupe vodi Žan Tabak.

3.3.2013.
15:37
VOYO logo

Nakon što su nogometaši Reala Madrida, za koje je jednu od ključnih uloga odigrao Luka Modrića, pobijedili Barcelonu, još je jedan Hrvat osjetio slast pobjede protiv katalonskog diva.

Košarkaši Caje Laboral, koje trenira hrvatski trener Žan Tabak, rezultatom 69:67 prekinuli su niz od čak 14 Barçinih pobjeda zaredom. Iako rezultat sugerira da je bilo gusto, to i nije baš bilo tako. Caja Laboral ušla je u posljednju četvrtinu s čak 10 poena prednosti, no ista se umalo istopila dvije minute prije kraja, kada je naš Ante Tomić, pri rezultatu 64:67, slobodnim bacanjima imao priliku dovesti Barcelonu na svega -1!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sjajni hrvatski centar promašuje jedno bacanje, a na drugoj strani Poljak Lampe ubacuje za dva i tu je priči bio kraj. U posljednjoj je sekundi susreta Šarunas Jasikevičius samo ublažio poraz svoje momčadi ubačajem za dva.

Tomić je u redovima domaće momčadi ubacio devet poena (4-11 za dvicu, 1-4 s crte slobodnog bacanja), te upisao 12 skokova i asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo