NBA PLAYOFF / Bucksi koračaju prema obrani naslova. Na krilima Giannisa pomeli Chicago i povećali vodstvo u seriji

Image

Giannis Antetokounmpo je napunio statističke stupce sa 32 poena, 17 skokova, sedam asistencija i dvije blokade

24.4.2022.
22:25
VOYO logo

Aktualni NBA prvaci Milwaukee Bucksi uvjerljivom 119-95 pobjedom na gostovanju kod Chicago Bullsa poveli su sa 3-1 u seriji prvog kruga doigravanja i pred svojim će navijačima za dva dana imati priliku izboriti plasman u konferencijsko polufinale.

Chicago je bio konkurentan samo do polovice druge četvrtine, iako su gosti bili oslabljeni neigranjem ozlijeđenog Khrisa Middletona. No, njegov je izostanak sjajno iskoristio Grayson Allen koji je zbog toga dobio veću minutažu i završio utakmicu sa 27 koševa uz šut iz igre 10/12 te šest pogođenih trica iz sedam pokušaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giannis dominantan

Giannis Antetokounmpo je napunio statističke stupce sa 32 poena, 17 skokova, sedam asistencija i dvije blokade, a svoju je zadaću ispunio i Jrue Holiday sa 26 koševa i sedam asistencija. Značajan doprinos dao je i Bobby Portis sa 14 poena i 10 skokova.

Bucksi su iz igre imali visokih 52,3% ubačaja, a pogodili su 17 trica iz 33 pokušaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od njih, Bullsi su imali 39% šuta i samo 25% za tricu. Zach LaVine je postigao 24 koša i podijelio 13 asistencija. DeMar DeRozan je za 23 poena potrošio 20 šuteva i promašio svih pet trica. Patrick Williams je spojio 20 koševa i 10 skokova.

Pobjednik serije Milwaukee - Chicago u konferencijskom polufinalu ide na pobjednika serije Boston - Brooklyn u kojoj Celticsi vode sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo