Bryant poludio na Lakerse: 'Neka ovo ludilo prestane!'

'Kako čovjek može igrati ako nema pojma hoće li već sutra biti u istom dresu? Razumijem Paua i znam da mu je strašno teško. No, klub šteti i njemu, ali i samom sebi.

20.2.2012.
12:02
VOYO logo

Los Angeles Lakersi ove sezone ne izgledaju dobro. Trenutačno imaju omjer 18-13 što ih smješta na šesto mjesto Zapadne konferencije.

Novi poraz u gostima su doživjeli u nedjelju kod Phoenixa koji je pobijedio 102-:0, a nakon utakmice je zagrmio najbolji igrač Lakersa Kobe Bryant koji se obrušio na klupsko vodstvo. "Ovako ne možemo funkcionirati. Prestanite pričati o promjenama jer u takvom okruženju ne možemo normalno igrati", rekao je Bryant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, često se u klubu govori o novim odlascima (nakon onog Lamara Odoma na početku sezone), a klub bi volio promijeniti Pau Gasol. "Kako čovjek može igrati ako nema pojma hoće li već sutra biti u istom dresu? Razumijem Paua i znam da mu je strašno teško. No, klub šteti i njemu, ali i samom sebi. Pa, zato ostvarujemo loše rezultate. Apeliram i molim da se prestane pričati i nagađati o tome. Ili neka se nešto konkrento napravi, makar nisam niti najmanje za odlazak Gasola, ili neka ovo ludilo prestane. Pustite nas na miru, molim vas", rekao je Bryant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo