BOSTON PRED VRATIMA FINALA, CAVSI U TEŠKOJ MISIJI: / LeBron ne može sam, njegovi suigrači žestoko podbacili

Image
Foto: AFP

Šesta utakmica serije igra se u petak u Clevelandu

24.5.2018.
8:42
AFP
VOYO logo

Rookie Boston Celticsa Jayson Tatum deveti je put otkako je počelo doigravanje ubacio 20 ili više poena na utakmici, a time i predvodio svoju momčad do treće pobjede u petoj utakmici serije finala Istočne konferencije NBA lige. Slavili su domaćini ogleda u TD Gardenu 96-83 pobjedu i stigli na korak do velikog finala, a spomenuti junak zaključio je ogled s 24 koša, sedam skokova te po četiri osvojene lopte i asistencije.

Celticsi su i dalje savršeni pred svojom publikom u drugom dijelu sezone. Upisana je deseta uzastopna domaća pobjeda i pred njima je još jedan ispit do mogućeg odlaska u borbu za prsten prvaka, finale u kojem nisu bili od 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaba zadnja četvrtina

Zaslužili su treću pobjedu u ovoj seriji igrači Bostona nakon što su zadržali LeBrona Jamesa na samo dva poena u posljednjoj četvrtini utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujemo se šansi u sedmoj utakmici. Na nama je sad da vidimo možemo li se ovdje vratiti", kazao je nakon ogleda James koji je ubacio 26 koševa i imao deset skokova i pet asistencija.

Kakvu je pomoć suigrača iz petorke ima najbolje će reći podatak da su svi oni zajedno ubacili manje od njega samog, tek 24 poena. Ante Žižić je za nešto više od dvije minute igre ubacio tri koša i imao jednu blokadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesta utakmica serije igra se u petak u Clevelandu, moguća sedma u nedjelju u Bostonu. Povijest kazuje da ona momčad koja slavi u petoj utakmici prolazi seriju u 83 posto slučajeva...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo