Bosna i Hercegovina u šoku: 'Ovo su stravične vijesti!'

Vijest da je kapetan košarkaške reprezentacije BiH Mirza Teletovića teško obolio te da je za njega sezona sigurno završena, šokirala je sve u Bosni i Hercegovini.

24.1.2015.
12:19
VOYO logo

Podsjetimo, Teletović je osjetio probleme s disanjem tijekom susreta protiv Los Angeles Clippersa u četvrtak, te je prevezen u bolnicu u Los Angelesu gdje mu je dijagnosticirana teška bolest.

Zbog ozbiljnosti stanja je morao biti zadržan na bolničkom liječenju, a generalni menadžer Netsa, Billy King, potvrdio je da ove sezone više neće zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naše misli su uz Mirzu i njegovu obitelj. Imali smo sreće da je naš liječnički tim, zajedno s osobljem iz Medicinskog centra u Californiji, uspio na vrijeme dijagnosticirati problem. Jutros sam posjetio Mirzu i on se osjeća dobro, slijedi mu pauza i oporavak. Što se tiče košarke, mi ćemo sagledati sve opcije koje su nam na raspolaganju", rekao je King.

//www.youtube.com/embed/7TVNabn1U0M

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni sportaši i Mirzini suigrači u reprezentaciji oglasili su se putem društevnih mreža i pružili podršku Teletoviću, a jedan od njih je i bivši centar Cedevite, a danas Denver Nuggetsa Jusuf Nurkić.

"Vijest koja me je ostavila bez teksta je zdravstveno stanje Mirze Teletovića. Mirza ti si jak momak, i siguran da ćeš iz ovoga izaći još jači. Svi smo uz tebe, i od srca ti želim što brži oporavak i povratak na parket, na mjesto gdje te svi zajedno uživamo gledati", napisao je Nurkić na svom službenom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podršku Teletoviću je pružio je legendarni nogometaš, Sergej Barbarez, prenosi portal Sport.ba.

"Dragi Mirza, želim ti mnogo snage i strpljenja, i da nam se što prije na parket vratiš… Uz tebe smo!!!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/F3q6MDqbVLg

Teletović je ove sezone ubacivao prosječno 8.5 koševa uz 4.9 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo