I DALJE U PADU / Bogdanović s Pistonsima upisao 26. poraz za redom, Dončić briljirao i upisao šesti triple-double

Image
Foto: profimedia

Rekord trenutno drže 76ersi koji su u sezoni 2014./15 poraženi u 28 utakmica, a negativan su niz nastavili i na sljedeću sezonu

24.12.2023.
10:00
profimedia
VOYO logo

Bogdanović i Pistonsi sinoć su ponovno poraženi kod Brooklyn Netsa 115-126, a time su se približili rekordu kojeg ne želi srušiti ni jedna momčad NBA-a. Točnije upisali su svoj 26 poraz zaredom, a nastave li tako kako su krenuli srušit će rekord u broju utakmica bez pobjede.

Image
POJAČANJE /

Petrović se oglasio: 'Smith bi mogao biti pun pogodak za Partizan'

Image
POJAČANJE /

Petrović se oglasio: 'Smith bi mogao biti pun pogodak za Partizan'

Rekord trenutno drže 76ersi koji su u sezoni 2014./15 poraženi u 28 utakmica, a negativan su niz nastavili i na sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netse je do pobjede vodio Mikal Bridges s 29 koševa, šest skokova i sedam asistencija, a pridružio mu se i Cam Thomas s 20 poena.

Bojan Bogdanović je za Pistonse u 39 minuta ubacio 19 koševa i imao osam skokova, a najviše koševa ubacio je Jaden Ivey s 23 ubačaja uz šest skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Dončić ponovno je briljirao na NBA parketima. Njegovi Dallas Mavericksi pobijedili su San Antonio Spurse 144-119.

Slovenac zadnju četvrtinu nije ni ulazio u igru, ali su mu prve tri bile dovoljne da još jedan triple-double. S 39 koševa, 12 skokova i deset asistencija upisao je šesti triple-double ove sezone, 61. u cijeloj karijeri. Bude li na sljedećoj utakmici napravio istu senzaciju izjednačit će se s LeBron Jamesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultatom 129-120 LA Lakersi su kod Oklahoma City Thundersa prekinuli niz od četiri uzastopna poraza, a Kralj James opet je pokazao zašto je najbolji.

Ubacio je 40 koševa i tome dodao sedam skokova i sedam asistencija te apsolutno dominirao terenom. Oklahoma City je u trećoj i četvrtoj četvrtini smanjila razliku koševa na osam, ali je LeBron u posljednje četiri i pol minute postigao 11 poena i zadržao prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celticsi su Ivicu Zupca i LA Clipperse rezultatom 145:108 potpuno uništili.

Zubac je u 26 minuta upisao 16 poena i deset skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarićevi su Warriorsi sinoć pobijedili Portland Trail Blazerse 126-106. Šarić je za 19 minuta igre upisao osam koševa, pet skokova te jednu asistenciju.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo