UTAH NADIGRAO DALLAS / Bogdanović postigao jednu od najljepših trica ove sezone. Pogledajte briljantnu akciju i vrhunski koš koji je odlučio utakmicu

Image

Utakmica se lomila u samoj završnici, a jedan od ključnih koševa postigao je hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović

26.2.2022.
9:44
VOYO logo

Neizvjesnu utakmicu NBA lige u noći s petka na subotu dobili su košarkaši Utah Jazza koji su na domaćem parketu svladali Dallas 114-109.

Utakmica se lomila u samoj završnici, a jedan od ključnih koševa postigao je hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović. Njegova trica minutu i pol prije kraja usmjerila je dodatno susret na mlin domaćina, premda je to na kraju bila tek druga od osam pogođenih trica Bogdanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 33 minute hrvatski košarkaš je ubacio 18 poena uz ukupni šut iz igre 7-15. Tome je dodao dva skoka, jednu asistenciju i dvije izgubljene lopte, a najbolji igrač Utah bio je Donovan Mitchell koji je ubacio 33 poena uz odličan šut iz igre 11-19 te još boljih 7-12 za tri poena. Rudy Gobert je za domaćina dodao 14 poena, 17 skokova i tri blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi strijelac Dallasa bio je Slovenac Luka Dončić (23 poena), ali je za sve to potrošio veliki broj lopti (šut 8-24). Dodao je tome i 11 asistencija.

Zubac solidan

Neizvjesna je bila i utakmica dva kluba iz Los Angelesa, a Clippersi su svladali Lakerse 105-102. Clippersi su time dodatno učvrstili svoju osmu poziciju u Zapadnoj konferenciji, dok su sve dalje od njih deveti Lakersi koji su izgubili četvrtu od posljednjih pet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski centar Ivica Zubac odigrao je 18 minuta te je postigao šest poena uz sedam skokova, ali je imao i četiri izgubljene lopte. Iz igre je gađao 3 od 7. Čak sedmorica igrača Clippersa postigli su dvoznamenkasti broj koševa, a od toga čak četvorica s klupe. Najbolji od njih je bio Luke Kennard s 18 koševa uz šest skokova, dok je za tri poena gađao 5-8.

Kod Lakersa je LeBron James ubacio 21 koš uz 11 skokova, ali je imao i šest izgubljenih lopti te samo 6-18 šut iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden dobar u debiju

Za Philadelphiju je debitirao James Harden i to u gostujućoj pobjedi kod Minnesote od 133-102. Odigrao je Harden iznimno kvalitetnu utakmicu začinjenu s 27 poena, osam skokova i čak 12 asistencija. Nije Harden ni potrošio previše lopti, čak štoviše, pogodio je 7 od 12 šutova (5-7 za tri poena). Još su dvojica igrača Philadelphije bili sjajni, Joel Embiid je ubacio 34 poena uz 10 skokova, dok je Tyrese Maxey ubacio 28 poena.

Nakon osam pobjeda u nizu stala je pobjednička serija Phoenixa, najbolje momčadi NBA lige. Phoenix je upisao tek 11 poraz u sezoni, a New Orleans je slavio kod Sunsa 117-102. Novi igrač New Orleansa je bio odličan, CJ McCollum je ubacio 32 poena. Pratio ga je sjajno Brandon Ingram s 28 koševa, pet skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj strani malo je značilo 30 poena Devina Bookera.

Dva su se produžetka igrala u Washingtonu gdje je San Antonio na kraju slavio 157-153. Sjajnu je izvedbu ostvario Dejounte Murray za Spurse. Postigao je 31 koš uz 13 skokova i 14 asistencija. Prvi strijelac u pobjedničkoj momčadi je bio Keldon Johnson (32 poena i sedam skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo