BOGDANOVIĆ NASTAVLJA S ODLIČNIM PREDSTAVAMA: / Igra košarku života; Dario Šarić odigrao još jednu kriminalnu utakmicu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Pobjede Bogdanovićevih Jazzera i Šarićevih Sunsa

31.12.2019.
7:29
Screenshot: You Tube
VOYO logo

U noći s ponedjeljka na utorak u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta igrala su dva Hrvata. Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je u svojoj Vivint Smart Home Areni bio ukupno treći strijelac svoje momčadi, koja je sa 104:91 svladala Detriot Pistonse. Bogdanović je za 34:48 minuta na parketu ostvario učinak od 17 poena, uz 4 skoka, 2 asistencije, 1 izgubljenu i jednu osvojenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
U JEDNOM MU JE TRENUTKU USRED UTAKMICE OPSOVAO NA 'NAŠEM' JEZIKU: /

Luka nije mogao vjerovati kad je vidio tko je to

Image
U JEDNOM MU JE TRENUTKU USRED UTAKMICE OPSOVAO NA 'NAŠEM' JEZIKU: /

Luka nije mogao vjerovati kad je vidio tko je to

Loš šut Bogdanovića

Iz igre je imao šut 6-15, za tricu 1-4, slobodna bacanja 4-5. Trenutno je Bogdanović na prosjeku od 20.8 poena, 4.5 skokova i 2.2 dodavanja po susretu. Bio mu je ovo dvanaesti uzastopni susret u kojem je ostvario dvocifreni učinak u koševima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donovan Mitchell ubacio je 23 poena za Jazzere, a Jordan Clarkson dodao je 20. Startni centar Utaha Rudy Gobert imao je 13 poena i 19 skokova za Jazz koji podiže svoju formu. Utah je, naime, pobijedio u svojoj osmoj od posljednjih 9 utakmica. Sažetak utakmice možete pogledati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit prekinuo svoj pobjednički niz protiv Jazza

Derrick Rose imao je 20 koševa za Pistonse, a Andre Drummond dodao je 15 poena i 13 skokova. Detroit je tako prekinuo svoj pobjednički niz od sedam utakmica protiv Jazza. Nakon početnih problema u napadu za Utah, Bogdanović i društvo zaigrali su jaču obranu i prisililo Detriot na 17 pogrešaka, što su kaznili s 25 poena...

"Kad igramo obranu kakvu smo je igrali protiv Pistonsa, primili smo manje od 25 poena u svakoj četvrtini, svima će biti teško pobijediti nas", kazao je Bogdanović okupljenim novinarima u svlačionici Jazza nakon dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah nije mogao pronaći ritam u prvom poluvremenu. Jazz nije postigao koš 5 minuta i pucao je samo 33,3% iz igre prije poluvremena. Detroit se nije puno bolje snašao u toj situaciji, zabijajući 38% iz igre u prvom poluvremenu. To je otvorilo vrata Utahu da ostane blizu i iskoristi svoju priliku u jednom trenutku za vrijeme dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jazz počeo svirati simfoniju u trećoj četvrtini

Pistonsi su ispustili prednost 38:31 krajem druge četvrtine. Utah je u posljednje dvije minute druge četvrtine smanjio zaostatak, smanjio je deficit na 40:39, da bi početkom drugog Mitchell i Gobert postigli su svaki po koš, a Mitchell je i pogodio slobodna bacanja. Jazzeri su se naljutili u trećoj četvrtini. Utah je drugo poluvrijeme otvorio serijom 16-2, da bi sredinom četvrtine vodio 55:42. Mitchell je u tom periodu bio najistaknutiji igrač Utaha, a Australac Joe Ingles punio ga je loptama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit je smanjio deficit na 70:63 početkom četvrte četvrtine kao jedne akcije Rosea. No, Jazz je napravio seriju 20-6 i zaključio priču.

Sunsi nadoknadili 19 koševa zaostatka i pobijedili u Portlandu

U Moda Centeru u Portlandu utakmicu su odigrali Hezonjini Portland Trail Blazersi i Šarićevi Phoenix Sunsi. Pobijedu su na kraju odnijeli Sunsi rezultatom 122:116. Nakon najlošije utakmice svoje NBA karijere u gostima kod Sacramenta, u kojoj je inače sjajni Šibenčanin za 21 minutu ostvario samo 2 skoka i 2 asistencije, bez postignutog koša (katastrofalan šut 0-7), niti protiv Blazersa se nije baš iskazao. Šarić je utakmicu započeo u petorci, igrao je 16:52 minuta i ostvario učinak od 2 poena i 2 skoka, uz šut iz igre 1-5, za tricu 0-2, uz jednu izgubljenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč dvije loše vezane partije, Šarić je na dobrom prosjeku

Trenutno je Dario na dobrom prosjeku od 11.3 poena, 7.2 skoka i 2.1 dodavanja po utakmici. Devin Booker postigao je 33 poena, Kelly Oubre Jr. ubacio je 29 za Sunse, koji su tako nakon 19 godina uzvratili Portlandu u drugom međusobnom obračunu zaredom, te mu nanijeli i 4 uzastopni poraz u ligi. Oubreova trica dala je Phoenixu vodstvo 120:114 43,8 sekundi prije kraja. Nakon šuta koji je ušao, Oubre je slao poljupce Blazersovoj publici, piše ugledni američki Yahoo NBA. Španjolski veteran Ricky Rubio dodao je za Sunse 18 poena i 13 asistencija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hassan Whiteside imao 22 skoka

Prva zvijezda Blazersa Damian Lillard je u redovima poražene momčadi imala 33 poena, a CJ McCollum 25. Hassan Whiteside ostvario je učinak od 16 poena uz nevjerojatnih 22 skoka. Lillard je pogodio svojih prvih pet trica i postigao 16 poena u prvoj četvrtini. Portland je vodio 19 razlike puta više puta, ali Phoenix je krenuo serijom 8-0 da bi zatvorio prvo poluvrijeme rezultatom 64:55. Međutim, nisu izdržali do kraja. Mario Hezonja nije igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sažetak utakmice možete pogledati - OVDJE.

Bucksi prva momčad sa 30 pobjeda ove sezone

Milwaukee Bucksi postali su prva momčad sa 30 pobjeda ove sezone, a do tog učinka su stigli za samo 35 susreta svladavši kao gosti Chicago Bullse sa 123:102. Khris Middleton sa 25 i Giannis Antetokounmpo sa 23 pogotka i 10 skokova bili su najbolji kod Bucksa za koje ponovno nije zaigrao Dragan Bender, dok je Zach LaVine postigao 19 koševa za Bullse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati NBA utakmica odigranih 30. prosinca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah - Detroit 104:81 Bojan Bogdanović igrao je za Utah 34:48 minuta postigao 17 koševa (šut za dva 5-11, trica 1-4, slobodna bacanja 4-5) uz 4 skoka, 2 asistencije i 1 osvojenu loptu Portland - Phoenix 116:122 Dario Šarić igrao je za Phoenix 16:52 minute i postigao 2 koša (šut za dva 1-3, trica 0-2, slobodna bacanja 0-1) uz 2 skoka Mario Hezonja nije igrao za Portland Chicago - Milwaukee 102:123 Dragan Bender nije igrao za Milwaukee Orlando - Atlanta 93:101 Washington - Miami 123:105 Minnesota - Brooklyn 122:115 (produžetak)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo