BOGDANOVIĆ MIJENJA KLUB: / Preskup za Wizardse, ovog ljeta potpisuje ugovor života

Image
Foto: Screenshot

Bojan Bogdanović, sad je već izvjesno, ovog ljeta promijenit će klub u NBA ligi. Čeka ga novo odredište nakon što je igrao za Brooklyn Netse, pa ove zime prešao u Washington.

2.7.2017.
11:51
Screenshot
VOYO logo

Iako ima još godinu dana ugovora s njima i zajamčenih 4,5 milijuna dolara po sezoni, Wizardsi će ga teško moći zadržati. Dvadesetsedmogodišnji Mostarac je ograničeni slobodni agent, što znači da može pregovarati s drugim klubovima, a za njega se, prema pisanju američkih medija, zanimaju Atlanta, Denver i Sacramento.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Atlanta najviše "zagrizla", Hawksi su prošle sezone razmijenili sjajnog šutera Kylea Korvera u Cleveland,Bojan bi im se sad odlično uklopio u momčad.

Kod Jokića ili Bogdanovića

U Denveru bi Bogdanović igrao sa sjajnim srpskim centrom Nikolom Jokićem, dok bi se u Kingsima dogodila vrlo zanimljiva situacija, jer bi Bojan igrao sa svojim prezimenjakom, srpskim reprezentativcem BogdanomBogdanovićem koji je nedavno potpisao trogodišnji, 36 milijuna dolara vrijedan ugovor s Kingsima. Sličan iznos mogao bi dobiti i sjajni hrvatski šuter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi ga ujedno učinilo najplaćenijim hrvatskim sportašem. Sadašnji rekorder je Luka Modrić koji u Realu zarađuje oko sedam milijuna eura godišnje.

Wizardsi nemaju dosta novca za Babu

Babo je u Wizardsima bio na prosjeku od 12,7 poena i 3,1 skoka po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Washington ovog ljeta rješava produljenje ugovora s Ottom Porterom Jr. i teško da će u "salary capu" ostati dovoljno milijuna za Bogdanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo