ASTRONOMSKA CIFRA / Bogdanović će plivati u novcu. Najbolji hrvatski košarkaš dobio novi ugovor i zaprepastit će vas koliko će zaraditi u samo dvije godine

Image
Foto: Profimedia

Bivšem hrvatskom reprezentativcu to je peti klub u NBA karijeri, nakon Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa, Indiana Pacersa i Jazza

31.10.2022.
8:21
Profimedia
VOYO logo

Donedavni kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Bojan Bogdanović se nakon tri godine u Utah Jazzu preselio u novi klub te je postao prvi hrvatski košarkaš koji je zaigrao za Detroit Pistonse.

Bivšem hrvatskom reprezentativcu to je peti klub u NBA karijeri, nakon Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa, Indiana Pacersa i Jazza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da će me razmijeniti, samo sam čekao gdje ću završiti. Uzbuđen sam što sam došao u mladu grupu igrača s iskusnim trenerom. Ovdje sam dva dana i zasad je sve jako dobro", rekao je Babo po dolasku u Detroit u kojem se, usput rečeno, sjajno snašao i jedan je od glavnih igrača i mentor je mnogim mladim igračima u klubu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dobio novi ugovor

"Radit ću ono što inače radim. Najstariji sam u svlačionici, tako da moram biti glasniji i pokušati usmjeriti mlade igrače u pravom smjeru. I dalje želim pobijediti u svakoj utakmici", zaključio je Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao nagradu za sjajne partije i dobar start u klubu, najbolji je hrvatski košarkaš dobio novi lukrativni ugovor.

Bojan Bogdanović je u nedjelju s Detroit Pistonsima dogovorio produženje postojećeg ugovora za još dvije godine, do ljeta 2025., za 39,1 milijun američkih dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo