'Treneri u NBA ligi su glupi i ne razumiju ništa!'

Izbornik košarkaške reprezentacije Turske, Bogdan Tanjević, bio je vrlo kritičan prema trenerima u NBA ligi u svom intervjuu uoči kvalifikacijske utakmice za Eurobasket 2013.

21.8.2012.
12:20
VOYO logo

Krilni-centar Enes Kanter, član NBA kluba Utah Jazz, odbio je pripomoći reprezentaciji Turske što je jako razljutilo Tanjevića, koji je potom otvorio dušu Gazzetti dello Sport. "Što ne valja s turskom reprezentacijom? Roster je uglavnom isti kao i prethodnih godina, osim što su tu još i neki klinci 1990.-1992. godišta. Kanter? On je veliki talent (20 godina) i definitivno će nam nedostajati. Odlučio je ne odazvati se, ali iskreno mislim da on više treba nas nego mi njega. Nije trenirao s nama posljednje tri godine i smatram da to nije u redu", rekao je Tanjević, pa krenuo 'šamarati' NBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Amerika je pravo mjesto za Kantera. Mjesto gdje uopće ne treba koristiti mozak. Prvo zbog trenera koji apsolutno ništa ne razumiju. U NBA ligi postoje tri do četiri trenera koji vrijede i koje se pamti. Svi su ostali glupi, uključujući Tyronea Corbina (trener Utah). Za njega ne želim ni čuti, a kamoli ga nazvati. Htio sam mu pomoći i pokazati njegovim igračima neke stvari s kojima bi postali bolja momčad, ali sada više ne želim. Ne mogu raditi s onima koji ne razumiju ništa. Kanter također. Zaboravio je igrati košarku otkako je otišao u NBA ligu. On je centar, ali je najbolji šuter turske reprezentacije. U Jazzu to ne shvaćaju i guraju ga samo pod koš. Budale", zaključio je Tanjević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo