BENDERU MINUTAŽA, NE I DOBAR UČINAK: / Phoenix Sunsi tonu sve dublje i dublje, triple-double Paula u slavlju Rocketsa

Image
Foto: AFP

Phoenix je upisao deseti uzastopni poraz

12.12.2018.
9:04
AFP
VOYO logo

Dragan Bender bio je jedini hrvatski košarkaš koji je u noći na utorak izlazio na parkete NBA lige, no pritom niti je sam imao nekog razloga za zadovoljstvo niti je od toga profitirala njegova momčad. Phoenix Sunsi nastavljaju potvrđivati da su najslabija momčad najjače košarkaške lige svijeta pa su upisali i deseti uzastopni poraz, odnosno već 24. u 28. utakmici sezone.

Po dva poena i skoka Bendera

San Antonio Spursi okoristili su se njihovim dolaskom u grad te slavili 111-86 pobjedu u koju je najviše ugradio Bryn Forbes (24 poena, 11 skokova). Hrvatski košarkaš u redovima poražene momčadi nastupio je kroz 18 minuta u kojima je ostao na dva poena i dvije uhvaćene lopte. Ova utakmica je značajna i po tome što je u njoj do 1211. pobjede u trenerskoj karijere stigao Gregg Popovich. Na četvrtom je mjesto svih vremena po broju pobjeda nakon što je prestigao Pata Rileya. Ispred njega su po broju pobjeda još Don Nelson (1335), Lenny Wilkens (1332)i Jerry Sloan (1221).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raptorsi lako

Toronto Raptorsi lako su se obračunali sa Los Angeles Clippersima koje su uz 25 koševa i devet skokova Sergea Ibake svladali 123-99. Houston Rocketsi su, pak, iskoristili dobru igru svoje klupe koja je serijom 24-6 izbrisala petnaest poena zaostatka protiv Portland Trail Blazersa te slavili 111-104. James Harden je ubacio najviše za pobjedu, 29 poena, a Chris Paul ostvario triple-double učinak od po 11 poena i skokova te deset asistencija.

NBA liga, rezultati:

Houston Rockets - Portland Trail Blazers 111-104 San Antonio Spurs - Phoenix Suns 111-86 LA Clippers - Toronto Raptors 99-123

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo