loša večer kapetana / Barcelona se pobjedom kod Perasovićeve Baskonije vratila u gornji dom Eurolige: Tomić bez učinka

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Kapetan Barcelone Ante Tomić u igri je proveo nešto manje od 11 minuta i ostao bez koša, uz tri skoka i četiri izgubljene lopte

21.12.2018.
8:00
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Košarkaši Barcelone pobijedili su na vrućem gostovanju u Vitoriji domaću Baskoniju sa 77-70 u dvoboju 14. kola Eurolige i tako se probili u gornji dom elitnog klupskog natjecanja, među osam najboljih momčadi.

Kapetan Barcelone Ante Tomić u igri je proveo nešto manje od 11 minuta i ostao bez koša, uz tri skoka i četiri izgubljene lopte. Za pobjednike je Pangos ubacio 16, a Seraphin 14 koševa. Momčad pod vodstvom Velimira Perasovića predvodio je Matt Janning sa 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Krunoslav Simon je ubacio 11 koševa uz dva skoka i jednu asistenciju u uvjerljivom porazu turskog Anadolu Efesa 102-84 na gostovanju u Moskvi kod CSKA.

Turski Fenerbahče je slavljem 89-65 protiv Budućnosti u Podgorici, ostvario desetu uzastopnu pobjedu te sa samo jednim porazom u 14 nastupa drži prvo mjesto, ispred Real Madrida (11-2) i moskovskog CSKA (11-3). Na začelju su Budućnost (3-11) i Darušafaka (1-12).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo