ŠIŠI NIJE MOGAO PROTIV JOKARE / Babo briljantnom predstavom odveo svoje Pistonse do pobjede, klub izvjesio cijenu: Smiješi mu se borba za naslov?

Image
Foto: Profimedia

Noćas su na NBA parketima zaigrali Dario Šarić i Bojan Bogdanović

12.1.2023.
8:54
Profimedia
VOYO logo

Detroit Pistonsi su svladali Minnesota Timberwolvese sa 135:118, a još jednu fantastičnu utakmicu odigrao je naš Bojan Bogdanović. Babo je u slavlju svoje momčadi sudjelovao s 27 poena, šest skokova i četiri asistencije, a pogodio je i pet trica iz osam pokušaja.

Image
LUKA JE SPREMAN NA SVE /

Najbolja partija sezone Darija Šarića, pogledajte njegove poene i Dončićev let kroz publiku

Image
LUKA JE SPREMAN NA SVE /

Najbolja partija sezone Darija Šarića, pogledajte njegove poene i Dončićev let kroz publiku

Pistonsi su tako došli do 12. pobjede u sezoni, a uz Babu je briljirao i Saddiq Bey koji je ubacio 31 poena i uhvatio šest skokova. Jaden Ivey, Kilian Hayes i Hamidou Diallo su ubacili po 18 koševa. Kod poraženih se najviše istaknuo Anthony Edwards koji je bacio 20 poena, dok je D'Angelo Russell ubacio 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babo je posebno oduševio jednim potezom, kada je uhvatio skok u obrani te se sjurio prema protivničkom košu i završio pokraj dva igrača Timberwolvesa. Svojim predstavama Babo je privukao pažnju contendera, odnosno klubova koji bi se borili za naslov, a iz Detroita su i izvjesili cijenu: Tražit će izbor prve runde na draftu te mladog igrača u zamjenu za Babu. S obzirom na njegove predstave, ne bi čudilo da uskoro ode iz Pistonsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šiši protiv Jokića

Milwaukee Bucksi su pobijedili Atlanta Hawkse 114:105 uz neobičnu utakmicu Giannisa Antetokounmpa. Naime, Grk je ubacio samo sedam poena, ali je uhvatio 18 skokova i podijelio deset asistencija. Jrue Holiday je ubacio 27 poena, a Brook Lopez 20. Kod Atlante je najbolji bio Bogdan Bogdanović s 22 poena, a valja istaknuti da su Hawksi igrali bez Trae Younga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celticsi su bili bolji od New Orleans Pelicansa 125:114, a brutalnu utakmicu odigrao je Jaylen Brown koji je ubacio 41 poena i uhvatio 12 skokova. Jayson Tatum je ubacio 31, a s klupe je Malcolm Brogdon dodao 20 koševa. Pelicansi su igrali bez Ziona Williamsona i Brandona Ingrama, a protiv Celticsa ih je predvodio CJ McCollum s 38 poena.

Phoenix Sunsi našeg Darija Šarića su upisali uvjerljiv poraz protiv Nikole Jokića i Denver Nuggetsa. Nuggetsi su slavili 126:97, a standardno je bio najbolji dvostruki MVP lige Jokić. Ubacio je 21 poen, uhvatio 18 skokova i podijelio devet asistencija. Sjajnu pomoć imao je u Bonesu Hylandu koji je također zabio 21 koš. Šiši je nakon sjajne predstave protiv prvaka Golden State Warriorsa (19p, 9sk, 7as) ponovno započeo susret; odigrao je 25 minuta te je ubacio 11 poena, uhvatio tri skoka, podijelio dvije asistencije te ukrao dvije lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Washington Wizardsi su bili bolji od Chicago Bullsa 100:97, a do pobjede ih je vodio Kyle Kuzma s 20 poena. New York Knicksi su savladali Indiana Pacerse 119:113 predvođeni sjajnim Jalenom Brunsonom koji je ubacio 34 poena.Memphis Grizzliesi su teže od očekivanog svladali San Antonio Spurse 135:129, a Ja Morant je ubacio 38 poena. Preporođeni Kingsi iz Sacramenta su pobijedili Houston Rocketse 135:115. Monstruoznu utakmicu odigrao je Domantas Sabonis koji je ubacio 25 poena, uhvatio 14 skokova i podijelio devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo