Odlične vijesti za ljubitelje košarke: Stižu nam dva europska giganta!?

15.1.2015.
14:24
VOYO logo

Panathinaikos i Maccabi su iskazali želju za nastupom od sljedeće sezone. 'Izrealski ponos' već je dvaput nastupao, čak je i osvojio naslov 2012. godine, te periodički se kod njih javi želja za nastupom. Uz izraelsko prvenstvo i Euroligu, Maccabi želi još jedno kvalitetno natjecanje za svoje igrače.

I dok dolazak momčadi iz Tel Aviva, čiji je 'team manager' naš proslavljeni košarkaš Nikola Vujčić, je donekle i jasan, ulazak Panathinaikosa djeluje kao nevjerojatan potez grčkog velikana. Oni bi samo ostavili svoja rivalstva i domaću ligu, te se priključili loptanju pod obručima od Triglava do Vardara. Više nam to djeluje kao pritisak na grčki savez i prilika za njihove domaće obračune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je šansa za dolazak Panathinaikosa. Znamo da su ljutiti i ogorčeni na svoj savez i pregovarali smo s Grcima. Još nismo došli do dogovora kao s Maccabijem koji je igrao dvije sezone u našoj ligi. Usput rečeno, Izraelci su opet izrazili želju za povratkom", kazao je generalni menadžer ABA lige Roman Lisac za slovenske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo