ARENASOVO LUDILO ZA OKLADU OD 100,000 DOLARA: / Bivša košarkaška zvijezda mirnom rukom posramila pola NBA lige

Image
Foto: Screenshot

Agent Zero stigao je u dvoranu noseći torbu, a u njoj 100,000 američkih dolara

13.9.2018.
12:05
Screenshot
VOYO logo

Gilbert Arenas nekoć je bio sjajan košarkaš, jedna od najboljih u NBA ligi u kojoj je posljednju utakmicu odigrao u sezoni 2011/12. Popularni Agent Zero bio je igrač kojem je išla zadnja lopta, igrač koji i danas drži rekord po broju postignutih poena za Washington Wizardse (60) i po broju ubačenih trica (868).

Sigurna je bila lopta u rukama Arenasa koji je napadački najbolju sezonu odigrao 2005/06 kada je prosječno po večeri isporučivao 29,3 poena, a čini se da magija iz njih niti danas nije u potpunosti nestala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubacio 95 od 100

Dokazuje to snimak kojeg donosi CBS pritom navodeći da je riječ o okladi između Arenasa i Nicka Younga koji je u prošloj sezoni sa Golden State Warriorsima osvojio naslov prvaka. Kako bilo, Agent Zero stigao je u dvoranu noseći torbu, a u njoj 100,000 američkih dolara. Young se na licu mjesta nije pojavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arenas ga je neko vrijeme čekao, a onda bez njega krenuo u dokazivanje da je bolji šuter. Mirno je pospremio 95 od 100 pokušaja za tri poena, a postotak je to koji ogroman broj aktivnih igrača u NBA ligi danas ne može dohvatiti. Igrač kojeg na parketima nema već godinama – može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo