ANZULOVIĆ OBJAVIO POPIS REPREZENTATIVACA ZA NASTAVAK KVALIFIKACIJA: / Hrvatska s četiri NBA igrača ide po SP

Image

Na novom popisu igrača koji je objavio hrvatski košarkaški izbornik može se naći i nekoliko NBA imena

22.8.2018.
16:51
VOYO logo

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Dražen Anzulović objavio je u srijedu popis od 16 reprezentativaca na koje će računati u 3. kvalifikacijskom krugu za Svjetsko prvenstvo, koje će se održati 2019. u Kini.

Nakon lipanjskih gostujućih pobjeda protiv Italije i Rumunjske, košarkaše Hrvatske 14. rujna u Osijeku čeka utakmica protiv Litve, a 17. rujna hrvatska reprezentacija u Gdanjsku igra sa Poljskom u pokušaju da se kvalificira na svjetsku smotru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni će odraditi kvalifikacije

Okupljanje reprezentativaca je 29. kolovoza u Zagrebu, odakle odmah putuju na pripreme u Sveti Martin na Muri. U okviru priprema hrvatski košarkaški će 5. rujna u Varaždinu odigrati prijateljsku utakmicu sa Slovenijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao igrači na bekovskim pozicijama pozvani su Josip Bilinovac (Cibona), Bojan Bogdanović (Indiana Pacers), Domagoj Bošnjak (Cedevita), Mate Kalajžić (KK Split), Filip Krušlin (Cedevita), Jakov Mustapić, Krunoslav Simon (Anadolu Efes), Rok Stipčević (Dinamo Sassari), Karlo Uljarević (Cibona).

Krilne pozicije pokrivaju Hrvoje Perić (Alma Trst), Ivan Ramljak (Cedevita), Dario Šarić (Philadelphia 76ers), Tomislav Zubčić (Igokea), a na centrima će biti Darko Planinić (Dinamo Sassari), Ivica Zubac (LA Lakers), Ante Toni Žižić (Cleveland Cavaliers).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo