VIDEO: / Vrijeme curi, a ovo su junaci lude večeri

U NBA ligi je u srijedu navečer doigravanje osigurao Memphis na Zapadu, a dodatno su se njemu na Istoku približili New York i Philadelphia.

19.4.2012.
9:07
VOYO logo

Vrijeme curi, još je malo do doigravanja. Porazom kod pretposljednje momčadi Istočne konferencije, kod Washingtona (112:121), košarkaše Milwaukeeja u igri za ulazak među osam najboljih drži još samo teorija. Sada Milwaukee ima tri i pol pobjede zaostatka za New Yorkom, a dvije i pol za Philadelphijom. Ta oba sastava su u srijedu slavila, a posebno impresivno je to učinio New York, bolje reći, njihov najbolji igrač Carmelo Anthony.

Sa 104:95 je New York pobijedio kod New Jerseyja, a Melo je ubacio 33 poena uz sedam skokova i četiri asistencije. Pogodio je prvih šest šuteva na utakmici, gađao je 5-7 za tri poena, te 11-21 ukupno iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston je još jednom nošen Paulom Pierceom pobijedio Orlando 102:98. Time je Boston osigurao divizijski naslov, a Pierce je ubacio 29 poena, uz pet skokova i za njega rekordnih 14 asistencija u karijeri. Bez Wadea i Bosha, ali s raspoloženim LeBronom Jamesom (28 poena, pet skokova i četiri asista) Miami je vrlo lako svladao Toronto na domaćem parketu 96:72. U drugom je poluvremenu Miami primio samo 23 poena!

Memphis je pobjedom protiv New Orleansa od 103:91, kao peta momčad na Zapadu, osigurao doigravanje, a velika se borba nastavlja za preostala tri mjesta. Dobar su posao za ispunjenje tog cilja u srijedu napravili košarkaši Dallasa i Utaha, a korak unatrag, pak, napravili Phoenix i Houston.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas je pobijedio Houston 117:110, a sve je bilo gotovo kada je stvar u svoje ruke preuzeo Dirk Nowitzki. U zadnjoj četvrtini je Nijemac ubacio čak 21 od ukupno 35 poena. Phoenix je pao pred domaćim navijačima od Oklahoma Cityja, a goste je do 109:97 pobjede vodio James Harden sa čak 40 poena, što mu je rekord karijere. Za tri poena je Harden gađao 5-8.

Sedmu utakmicu zaredom su Lakersi igrali bez Kobea Bryanta, ali im niti ovaj put nije smetalo. Kako je i moglo, kada su u duetu novu sjajnu utakmicu odigrali Pau Gasol i Andrew Bynum. Sa 99:87 su Lakersi nadjačali Golden State, a Gasol je ostvario triple-double sa 22 poena, te po 11 skokova i dodavanja, dok je Bynum dodao 31 poen uz devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo