ANTHONY DAVIS ZBOG OZLJEDE PAUZIRA MJESEC DANA: / 'Samo neka uzme vremena, koliko god treba'

Image

Anthony Davis pauzirat će zbog ozljede još najmanje četiri tjedna

19.2.2021.
21:53
VOYO logo

Zvijezda NBA prvaka i jedan od najboljih centara lige Anthony Davis pauzirat će zbog ozljede još najmanje četiri tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davis već neko vrijeme ima problema s Ahilovom tetivom, a na utakmici prošli tjedan protiv Denver Nuggetsa ozljeda se pogoršala. LA Lakers ne žele riskirati pa će se Davis odmarati najmanje mjesec dana.

'RTG nije pokazao strukturna oštećenja, ali...'

"RTG nije pokazao strukturna oštećenja, ali liječnici su savjetovali da je bolje pričekati neko vrijeme da ozljeda zacijeli. Neću računati na njega četiri tjedna", izjavio je trener Lakersa Frank Vogel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

February 18, 2021, Los Angeles, California, USA: Injured Anthony Davis of the Los Angeles Lakers looks on from the bench against the Brooklyn Nets in the second half of a NBA basketball game at the Staples Center in Los Angeles on Thursday, February 18, 2021.,Image: 591968210, License: Rights-managed, Restrictions: * Tabloid Rights Out *, Model Release: no

Američki ESPN javlja kako je njihov poznati novinar, najrelevantniji što se tiče NBA lige Adrian Wojnarowski, ranije je ovog tjedna najavio kako će klupska procjena Davisa biti "out dva do tri tjedna", prema svojim izvorima, i kako se neće vratiti do All Star susreta, nego poslije.

'Radi točno ono što treba učiniti da se vrati u najbolje zdravlje'

Glasnogovornik Lakersa izjavio je da je novo četverotjedno vremensko razdoblje procjena i da uključuje vrijeme koje bi bilo potrebno Davisu da se rehabilitira i oporavi od tendinoze u desnoj ahilovoj peti, kao i da pojača treninge kako bi se vratio u akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi točno ono što treba učiniti da se vrati u najbolje zdravlje u kojem može biti za ostatak sezone", izjavio je LeBron James i dodao:

"Ima ozljedu s kojom se ne možeš previše zezati, a kao organizacija, kao i njegovi suigrači, kao i ja kao njegov brat, ima našu punu podršku. Dakle, neka samo uzme vremena, koliko god treba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi su u četvrtak kod kuće izgubili sa 98:109 od Brooklyna, koji je igrao bez Kevina Duranta, koji ima slične probleme kao Davis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davis, koji je prošlog prosinca potpisao novi petogodišnji ugovor vrijedan 190 milijuna dolara, ove je godine imao prosjek od 22,5 koša i 8,4 skoka po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo