SENZACIONALNI MIAMI U VELIKOM FINALU NBA-A: / Amerika ima novog junaka, on bi mogao promijeniti čitavu ligu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Miami Heat je osvojio Istočnu konferenciju NBA lige

28.9.2020.
6:40
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Senzacionalni košarkaši Miami Heata noćas su po hrvatskom vremenu u Orlandu, u šestoj utakmici finala Istoka u fenomenalnoj utakmici pobijedili Boston 125:113 i s 4:2 u pobjedama plasirali se u finale NBA lige gdje će igrati protiv Los Angeles Lakersa LeBrona Jamesa. Prva utakmica finalne serije igrat će se u noći sa srijede na četvrtak. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo u utakmici broj 6 finala Istočne konferencije.

Serija 13-0

Heat je nadoknadio zaostatak od šest koševa u zadnjoj četvrtini kada je Butler pogodio slobodno bacanje, a Herro zabio tricu i onda dodao još jedan koš za 96:96 nešto više od sedam i pol minuta do kraja. Miami dolazi u vodstvo 104:102 pet i pol minuta prije kraja nakon prekršaja Daniela Theisa, a Adebayo je precizan s linije slobodnih bacanja.To je bio početak serije od 13-0 kojom je Heat zapečatio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŽIVIO JE U PRIKOLICI S MAJKOM KOJA SE ŽRTVOVALA ZA NJEGA: /

Sad je sve došlo na naplatu; 'Ona je moja stijena, sve radim za nju'

Image
ŽIVIO JE U PRIKOLICI S MAJKOM KOJA SE ŽRTVOVALA ZA NJEGA: /

Sad je sve došlo na naplatu; 'Ona je moja stijena, sve radim za nju'

Prvo veliko finale za Heat od 2014. godine

"Bit će to prvo veliko finale za Heat od 2014. godine jer je Bam Adebayo odigrao utakmicu života, onda kad je to bilo najpotrebnije", javlja ugledni američki ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adebayo je odigrao epsku utakmicu ostvarivši career-high 32 poena, 14 skokova, 5 asistencija za 39 minuta igre, uz šut 11-12 (slobodna bacanja je gađao 10-11). Imao je 14 skokova, pet asistencija i jednu ukradenu loptu. Odlični Jimmy Butler je ubacio 22, Tyler Herro 19, Duncan Robinson i Andre Iguodala po 15, a slovenski veteran Goran Dragić 13 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jaylen Brown je za Boston postigao 26 poena, Jason Tatum je dodao 24, a po 20 su ubacili Smart i Kemba Walker. Također, ono što ovu predstavu Bam Adebayoua čini većom je to što je nosio svoju momčad nakon pete utakmice u petak, u kojoj je Miami izgubio a za što je osobn on preuzeo odgovornost. U tom dvoboju se mučio obrambeno i s ozljedom lijevog ramena. No, njegovi suigrači i trener nikad nisu sumnjali u njega i on im je vratio utakmicom o kojoj će pričati nasljeđa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On će postati jedan od najvećih pobjednika'

"Bam je fantastičan natjecatelj u ovoj organizaciji. On će postati jedan od najvećih pobjednika upravo zbog toga jer ima tako izražen natjecateljski karakter. Svakog dana pomiče osobne granice. Postaje pravi vođa ove momčadi, njegova napadačka igra napreduje iz dana u dan. On hoće, želi biti odgovorniji, nije ga strah preuzeti odgovornost i upravo je to večeras i napravio", kazao je nakon dvoboja trenera Miami Heara Erik Spoelstra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imat ćemo zdravo poštovanje prema našem sljedećem protivniku", izjavio je nakon utakmice trener Heata Erik Spoelstra koji je osvojio NBA naslov 2012. i 2013. kada je za Miami igrala zvijezda Lakersa LeBron James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo s kim igramo."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje ISTOČNA KONFERENCIJA, finale: Boston Celtics - Miami Heat 113:125 (Miami se plasirao u NBA finale rezultatom 4-2 u seriji)

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo