'Sve ovo neće značiti ništa ako ne pobijedimo Ukrajinu'

"Nije bilo lako. No ispunili smo cilj, upisali dva boda i u četvrtfinale ulazimo s prvog mjesta", poručio je nakon velike pobjede nad Grčkom hrvatski košarkaški reprezentativac Krunoslav Simon.

16.9.2013.
18:41
VOYO logo

"Nismo imali čvrstine niti žara u igri kao u proteklim utakmicama. Bila je to i malo čudna utakmica. Otvorili smo utakmicu tako-tako, pa je cijelo prvo poluvrijeme izgledalo kao da igramo prijateljsku utakmicu, ali je postalo grublje kako se utakmica bližila kraju. Na kraju smo imali sreće, imali smo puno sreće i pobijedili smo", poručio je Ante Tomić, koji je dobru predstavu pokvario u završnici promašenim slobodnim bacanjima.

Ipak, navijači su mogli slaviti na kraju. Hrvatska je protiv Grčke došla do sedme uzastopne pobjede na Eurobasketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nam jako znači, dobro je za naše samopouzdanje i za sve navijače koji nas prate i daju veliku podršku. No, ako izgubimo u četvrtfinalu, sve ovo neće ništa značiti", zaključio je Tomić u izjavi za službenu stranicu Eurobasketa, dok je Krunoslav Simon za Media Servis o Ukrajini izjavio:

"To je momčad koja igra super zadnjih par utakmica. Siguran sam da smo mi favoriti u tom dvoboju i tako treba od početka postaviti stvari. Ako ćemo igrati svoju igru kao na zadnjih par utakmicama onda sigurno idemo u polufinale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srijeda, 18. rujna: Srbija – Španjolska Slovenija – Francuska

Četvrtak, 19. rujna: Hrvatska – Ukrajina Litva - Italija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo