Adidas vas daruje povodom dolaska NBA zvijezde Derricka Rosea

Adidas u sklopu najveće globalne košarkaške turneje do sada priprema iznenađenje u Zagrebu - NBA superzvijezda i igrač Chicago Bullsa, Derrick Rose će 9.

26.6.2013.
15:26
VOYO logo

Najbržim čitateljima koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u četvrtak, 27. lipnja povodom dolaska NBA zvijezde Adidas daruje dvije majice i dvije lopte.

Dobitnici 2 majice: Marin Matić Igor Lukša

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnici 2 lopte: Matija Očko Mark Žic

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D Rose će dan započeti posjetom Muzejsko-memorijalnom centruDražena Petrovića, gdje će održati i konferenciju za novinare te odati počast velikanu hrvatske košarke. Među poznatim košarkaškim imenima, službeni domaćini Derricku Roseu će tijekom posjeta biti naš uspješni NBA košarkaš Gordan Giriček i ženska reprezentativka Antonija Mišura.

Glavni cilj adidasove NBA turneje je promovirati košarku među mladima i približiti im njihove košarkaške idole, stoga će D Rose dio dana posvetiti obožavateljima, koji upoznavanje s NBA zvijezdom mogu osvojiti putem aplikacije na facebook stranici adidas basketball ili natjecanja u slobodnim bacanjima koja će se održati u adidas shopovima 29.lipnja i 6.srpnja. Derrick Rose će se s užim krugom odabranih fanova družiti u adidas shopu u Ilici, a veći broj fanova osvojit će ulaznice za događanje povodom otvaranja Terena na Tuškancu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D Rose će posjet Zagrebu okruniti događanjem na zagrebačkom Tuškancu, gdje će postati "kum" legendarnom košarkaškom terenu kojega obnavlja adidas. Na terenu gdje su nekada igrali velikani Lokomotive, kasnije Cibone, D Rose će biti dio revijalne utakmice između kadetsko-juniorskih sastava hrvatske reprezentacije i KK Cibone te tako dati poticaj domaćim mladim nadama i razvoju hrvatske košarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Facebook: www.facebook.com/adidasBasketball

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo