ACO OBJAVIO POPIS: / Legenda u reprezentaciji nakon 6 godina, na popisu i zvijezda koja želi pauzirati od Hrvatske

Image
Foto: PIXSELL

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aco Petrović objavio je širi popis reprezentativaca koje očekuje na pripremama za Eurobasket (31. kolovoza - 17. rujna).

31.5.2017.
11:57
PIXSELL
VOYO logo

Ono najbitnije je da se iskusni Marko Popović vraća u reprezentaciju nakon 2011. godine i nastupa na Eurobasketu u Litvi.

MITSKI DVOBOJ: Ugledna imena za Net.hr prognoziraju ishod pete, odlučujuće utakmice za prvaka

Pop želi igrati

"Marko je rekao da želi igrati i već sad je počeo s pripremama za sve ono što nam slijedi. To me jako veseli, on nam je jako važan, a to se posebno vidjelo na Olimpijskim igrama u osmini finala protiv Srbije kad je Ukić već u 17. minuti imao tri prekršaja te sam neko vrijeme igrao bez playa. On bi nam tada jako pomogao", kazao je u srijedu izbornik Hrvatske Aco Petrović, prenosi 24 sata i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Prošlo ljeto je bilo sjajno, ali nakon OI sam vidio što nam treba kako bi bili još bolji, a Pop se uklapa u tu sliku. Rekao je da je spreman sjediti i na klupi 40 minuta ako treba ili pak 20 minuta raditi žestoko na parketu. Sve u službi momčadi".

'Imam u glavi idealnu postavu, no moram biti spreman za sve'

Petrović je istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lista je široka jer moram imati spremnu opciju a, b i c. Znamo da će Bender i Zubac igrati Ljetnu ligu koja završava 22.7. te još ne znamo što su im klubovi pripremili. Treba vidjeti što će biti sa Žižićem i Bostonom. Imam u glavi idealnu postavu, no moram biti spreman za sve", rekao je izbornik Petrović.

Iako je rekao da ovo ljeto uzima odmor od reprezentativnog dresa, na popisu je i ime Marija Hezonje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Volio bih da Hezonja zaigra na Eurobasketu'

"Nakon travnja kad je to rekao nisam razgovarao s njim, ali stavio sam ga na popis jer nam taj profil igrača treba. Kad ću sastavljati listu 14 igrača koji idu na Eurobasket volio bih da on bude na njoj. Nazvat ću ga negdje oko 10. srpnja da ga pitam da li se nešto promijenilo u njegovim razmišljanjima. Bilo bi mi drago da je jer nam treba, ali neću ga na ništa tjerati", objasnio je Petrović.

Pripreme počinju 10. srpnja, a prijateljske utakmice Hrvatska će igrati s Ukrajinom i Slovenijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Popis za pripreme

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roko Leni Ukić Marko Popović Toni Katić Dominik Mavra Luka Božić Luka Babić Krunoslav Simon Mario Hezonja Bojan Bogdanović Domagoj Bošnjak Ivan Ramljak Filip Krušlin Marko Tomas Marin Rozić Nik Slavica Dario Šarić Dragan Bender Željko Šakić Tomislav Zubčić Hrvoje Perić Damjan Rudež Miro Bilan Darko Planinić Ante Žižić Ivica Zubac Luka Žorić Ivan Buva Josip Sobin

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo