Kolumnistica Net.hr-a najljepša u Londonu!

Do početka Olimpijskih igara ostal je još pet dana, ali hrvatska ekspedicija već ima jedno 'zlato' u džepu.

22.7.2012.
15:42
VOYO logo

"Olimpijske igre su odlična prilika da vidimo neke od sportaša koje inače ne bismo mogli vidjeti. U prvom redu, košarkašicu Antoniju Mišura. Hvala vam, Olimpijske igre! Misterij zvan Mišura se polako rasvjetljava...", stoji u popratnom komentaru izbora najljepše sportašice koje će se natjecati u Londonu.

U konkurenciji su bile sportašice iz cijelog svijeta, a među njima i srbijanska tenisačica Ane Ivanović, njezina njemačka kolegica Julije Görges, te talijanska odbojkašice Marte Menegatti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ni znala za to proglašenje do sada, dok nisam čula od vas. Mislim da to nije bit Olimpijskih igara, al' da je lipo uz sve ovo ostalo, a lipo je! Lagala bi kad bi rekla da mi to smeta ili tako nešto", javila nam se uvijek vesela Antonija s pripremnog turnira u Turskoj.

Tijekom Europskog nogometnog prvenstva 24-godišnja je Šibenčanka za Sportski.net redovno komentirala utakmice Vatrenih, a sada su svjetla reflektora usmjerena na Olimpijske igre i naše košarkašice koje će prvi put osjetiti olimpijski duh na najvećoj svjetskoj sportskoj pozornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izborile smo odlazak na Olimpijske igre, a sve što tamo dodatno napravimo, još je mali korak naprijed. Prolazak skupine bio bi predobar rezultat! Mi idemo opušteno , jer smo najvaznije već napravili, ali naravno da nećemo sad stati kad smo došli u London", poručila je Antonija prije odlaska naših olimpijaca u Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo