'GENIJALAC' NA TERENU / Koliko moraš biti glup da ovo napraviš?

Image

Ponekad je teško izmjeriti razinu gluposti koju pojedini nogometaši znaju pokazati na terenu, ali igrač Brondbyja Mikael Nilsson je svojim potezom u 90. minuti definitivno dosegnuo vrlo visoki stupanj.

22.8.2011.
16:59
VOYO logo

Švedski nogometaš s bogatim internacionalnim iskustvom (igrao je za engleski Southampton, te grčki Panathinaikos op.a.) puk'o je u samom finišu utakmice danskog prvenstva između njegovog Brondbyja i AGF Aarhusa.

U 90. minuti pri rezultatu 0:0 Mikael Nilsson je prežestoko reagirao na jednu sudačku odluku, došao je do suca, te ga odgurnuo s dvije ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, arbitar je odmah posegnuo za kartonom kojeg drži u stražnjem džepu i 33-godišnjem Šveđaninu je pokazao put u svlačionicu.

"Ne mogu objasniti zašto sam reagirao tako kako sam reagirao. To nisam napravio nikada do sada i neću napraviti nikada više", posuo se Nilsson pepelom, no toga ga nije poštedjelo trenerovih kritika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je najgluplji potez koji sam vidio na nogometnom terenu", bijesan je bio Henrik Jensen, trener Brondyja, a upitan da komentira njegovu izjavu, Nilsson je samo skrušeno ponovio:

"To je jedan od najglupljih poteza koje sam ikada vidio na nogometnim terenima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike