KOLIKO ĆE KIMI JOŠ TOLERIRATI OVAKAV ODNOS FERRARIJA PREMA NJEMU? / Raikkonen je samo marioneta koja radi za Vettela

Image
Foto: AFP

Sljedeća utrka vozi se u Azerbajdžanu za osam dana

21.4.2018.
9:00
AFP
VOYO logo

Kimi Raikkonen 38-godišnji je as Formule 1 koji i ove sezone vozi za Ferrari. Talijanska momčad složila je vrhunski bolid u kojem se Finac može nositi s momčadskim kolegom SebastianomVettelom, ali to se još nije pokazalo u prvih nekoliko utrka.

Prvo, na utrci u Australiji prvo su njega pozvali u boks što je omogućilo Vettelu da prestigne Finca i Hamiltona uz pomoć virtualnog sigurnosnog automobila. Zatim je u Bahreinu bio žrtva promjene guma, a u Kini je iskorišten kako bi usporio Bottasa na vodećoj poziciji, naravno, u korist Vettela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo je zbog kasnog ulaska u boks pao u poretku, ali se na koncu ipak uspio probiti na postolje. Gazzetta dello Sport pita se koliko će ovaj preporođeni Finac, koji vozi uistinu sjajno, trpjeti ovakvo ponašanje vlastite momčadi i ulogu druge opcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju titulu vozačkog prvaka Ferrariju je donio upravo Raikkonen, a sljedeća utrka vozi se u Azerbajdžanu za osam dana. Hoće li mu njegova momčad dozvoliti pobjedu ukoliko bude u dobroj poziciji, preostaje za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo