ZANIMLJVOSTI IZ BRLOGA / Koji je igrač Medveščaka uzor pronašao u svijetu tenisa?

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

'Roger Federer je moj uzor, gotovo da se zacrvenim kad kažem njegovo ime, ha-ha', otkrio je Matt Anderson, odlični napadač Medveščaka.

11.11.2014.
11:55
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Matt Anderson dobro se snašao u Zagrebu, ove je sezone zabio 8 golova i uživa u svojoj igri uz vidljiv napredak u odnosu na prošlu sezonu. No, uz sve vrijeme provedeno na ledu i oko njega, kako jedan hokejaš provodi svoje slobodno vrijeme? 

"Tokom sezone teško je naći vremena, ali u međusezoni uživam u surfanju i snowboardanju, a jako volim i tenis. Uz to, posljednjih godina pokušavam se prisiliti da čim više gledam i nogomet", ukratko je rekao Anderson o svojim hobijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje koji mu je najdraži tenisač, kao iz topa odgovorio je: "Roger Federer".

"On je moj uzor, gotovo da se zacrvenim kad kažem njegovo ime, ha-ha. I na terenu i izvan njega se ponaša uzorno, bez obzira gubi li ili pobjeđuje. Uživam slušati druge sportaše koji su u vrhu svog sporta, koji god to bio".

Za Marina Čilića čuo je i prije dolaska u Hrvatsku te povukao paralelu između najboljeg hrvatskog tenisača i najboljeg hrvatskog hokejskog kluba.

"Odlično je vidjeti kako Čilić napredovao ove sezone, igra sa samopouzdanjem, nama je bilo slično kad smo promijenili trenera, promijenili smo mentalitet, vratili vjeru u sebe i zaigrali puno bolje", zaključio je Anderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo