NBA ALL STAR / Kobe, Durant i Paul sredili LeBrona i društvo

Image
Foto: AP

U očekivanom ekshibicijskom ozračju, u kojem je NBA liga ponudila sve svoje zvijezde, Zapad je slavio po treći puta zaredom.

18.2.2013.
9:16
AP
VOYO logo

HOUSTON - U Houstonu je održana NBA All Star utakmica u kojoj je momčad Zapada slavila protiv Istoka s 143:138, dok je naslov najboljeg igrača utamice ponio košarkaš Los Angeles Clippersa ChrisPaul, koji je dvoboj završio s 20 poena i 15 asistencija.

U očekivanom ekshibicijskom ozračju, u kojem je NBA liga ponudila sve svoje zvijezde, Zapad je slavio po treći puta zaredom. Paulu je MVP nagrada pripala zasluženo jer je tek treći igrač koji je u All Star utakmici imao 20 koševa i 15 dodavanja, a prije njega je to uspjelo MagicuJohnsonu i IsiahuThomasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, najbolji strijelac dvoboja bio je lanjski MVP KevinDurant s 30 poena, BlakeGriffin je imao 19 koševa za Zapad, dok su kod poraženog Istoka najbolji bili CarmeloAnthony (26), DwyaneWade (21) i LeBronJames (19). Zapad ukupno sada vodi protiv Istoka s 37:25.

"U Houstonu smo vidjeli najbolje što NBA liga trenutno ima. Igrači se međusobno poštuju, nitko se nije ozlijedio, a gledatelji su se zabavili. Ova utakmica zato i postoji", kazao je trener pobjedničke momčadi GreggPopovich uz San Antonio Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo