USPJEŠAN OPORAVAK OD OZLJEDE / Knežević počeo trenirati

Image

Hrvatski reprezentativni branič Dario Knežević počeo trenirati s prvom momčadi Juventusa. Povratak se očekuje u drugoj polovici veljače.

27.1.2009.
16:18
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni branič Dario Knežević uspješno se oporavlja od ozljede koljena i operativnog zahvata iz studenog prošle godine.

Prema informacijama iz torinskog kluba, Knežević se dobro oporavlja od operativnog zahvata kao posljedice ozljede koljena. U nedjelju je s prvotimcima Juventusa odradio gotovo kompletan trening, tek nije sudjelovao u završnim razradama taktičkih elemenata trenera Ranierija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od ovoga tjedna Knežević će nastaviti trenirati s prvom momčadi, prvo vrijeme ne punim intenzitetom već svaki drugi dan, a povratak u puni trenažni proces predviđen je za početak veljače. Hrvatski reprezentativni branič već dulje vrijeme individualno radi na jačanju nakoljenične muskulature u teretani, intenzivno trenira u dvorani i već sada se osjeća potpuno spreman i za najveće fizičke napore.

No valja biti oprezan i strpljiv, definitivnom povratku u redove momčadi Juventusa nada se sredinom veljače, a eventualnom nastupu već tjedan ili dva nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo