Play ponuda

Zvuči nevjerojatno? Evo kako skinuti čak 10 kg u sat vremena!

shimmer fallback

UFC-ov borac Jim Miller odlučio je javnosti otkriti radikalnu metodu za skidanje kilograma u kratko vrijeme, koju mnogi borci koriste prije mečeva.

16.8.2013.
12:42
Play ponuda

Ono što je za obične ljude nenormalno, njima je gotovo svakodnevnica. Američki borac Jim Muller odlučio je javnosti otkriti način na koji mnogi borci prije službenog vaganja gube kilograme i to radikalnom instant metodom koja nikako ne djeluje zdravo. Sve je prikazao i videu koji je objavio na YouTubeu.

Muller je kadu napunio kipućom vodom, u nju ubacio četiri kilograma soli i u otopini ležao po pet minuta, ali po nekoliko puta. "Ne pokušavajte ovo kod kuće, ja sam profesionalac", upozorio je 29-godišnji Amerikanac sve gledatelje i ušao u vodu koja mora biti što vruća, do granice podnošljivosti bola.

Na ovaj način sol iz tijela izvlači vodu, a deblji borci u sat vremena mogu tako izvući i deset kilograma tekućine. Naravno, radi se isključivo o gubitku tekućine kako bi borci spustili kilažu na službenom vaganju prije meča. Većine izgubljene kilaže vraća se već drugog dana.

//www.youtube.com/embed/S6Fm1cxXhBE

Play ponuda
Play ponuda