Protivnik će mu biti Francis Ngannou, francusko-kamerunski udarač koji svojim nokautiama tjera protivnicma strah u kosti. Njihov kolega iz divizije, Derrick Lewis, uvjeren je da će taj dvoboj biti itekako zanimljiv, a i poprilično je siguran da je strelovit uspon Ngannoua potpomognut čelništvom UFC-a:

"Mislim da se radi o rasizmu. Gledajte, ja sam Amerikanac crne rase. On je iz Francuske. UFC se mora srediti i moraju meni pokazati više ljubavi. Prošao sam kroz mnogo više od njega", rekao je Lewis, a prenosi Fight Site.

Želi borbu s Ngannouom

Sljedeći Lewisov protivnik je Marcin Tybura, a ukoliko pobjedi u tom meču, 'Zvijer' se nada kako bi on mogao biti sljedeći izazivač za naslov i kako će njegov sljedeći protivnik biti Ngannou:

"Smatram da će meč između Stipe i Francisa biti odličan. Stipe je ranije znao biti uzdrman, a Francis zapravo nikada nije niti dobio ozbiljniji udaraca, tako da se radi o vrlo zanimljivom dvoboju. Ali nadam se da će Francis pobijediti, a onda ću ja doći na red i nokautirat ću Francisa. To je meč koji želim nakon ovog meča protiv Tybure koji mi slijedi. Nadam se da će sve proći dobro, ali da, ovo je meč koji želim."