ZVIJER NEĆE NAVIJATI ZA MIOČIĆA: / 'Nadam se da će Francis pobijediti, a onda ću ja doći na red i nokautirati ga'

Image
Foto: AFP

Stipe Miočić 20. siječnja pokušat će u Bostonu i treći put obraniti naslov prvaka čime bi postao prvi u povijesti te promocije kojem je to pošlo za rukom.

20.12.2017.
10:01
AFP
VOYO logo

Protivnik će mu biti Francis Ngannou, francusko-kamerunski udarač koji svojim nokautiama tjera protivnicma strah u kosti. Njihov kolega iz divizije, Derrick Lewis, uvjeren je da će taj dvoboj biti itekako zanimljiv, a i poprilično je siguran da je strelovit uspon Ngannoua potpomognut čelništvom UFC-a:

"Mislim da se radi o rasizmu. Gledajte, ja sam Amerikanac crne rase. On je iz Francuske. UFC se mora srediti i moraju meni pokazati više ljubavi. Prošao sam kroz mnogo više od njega", rekao je Lewis, a prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi borbu s Ngannouom

Sljedeći Lewisov protivnik je Marcin Tybura, a ukoliko pobjedi u tom meču, 'Zvijer' se nada kako bi on mogao biti sljedeći izazivač za naslov i kako će njegov sljedeći protivnik biti Ngannou:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da će meč između Stipe i Francisa biti odličan. Stipe je ranije znao biti uzdrman, a Francis zapravo nikada nije niti dobio ozbiljniji udaraca, tako da se radi o vrlo zanimljivom dvoboju. Ali nadam se da će Francis pobijediti, a onda ću ja doći na red i nokautirat ću Francisa. To je meč koji želim nakon ovog meča protiv Tybure koji mi slijedi. Nadam se da će sve proći dobro, ali da, ovo je meč koji želim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo