ZASTRAŠUJUĆE ZAKUCAO PROTIVNIKA U POD: / Prvo ga proglasili pobjednikom, a nakon toga diskvalificirali

Image
Foto: Screenshot

Sudačka komisija pregledala je snimku te su odlučili preinačiti rezultat

26.3.2018.
16:25
Screenshot
VOYO logo

Borba održana proteklog vikenda u Bangkoku, u organizaciji ONE Championshipa pod nazivom "Iron Will" između Kristade Kongsrichaija i Robina Catalana, izazvala je pozornost javnosti. Nakon što je Kongsrichai doslovno zakucao u pod svog protivnika u prvoj rundi, Catalan se ozlijedio prilikom pada te je nakon spektakularnog “slama” morao predati meč, javlja Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRAMOTA U SVIJETU BORBI: Ovakvo nešto zaista se ne pamti, pogledajte potez vrijedan kazne o kojem će se dugo pričati

Spomenuti portal piše kako je službeni rezultat glasio tako da je Kongsrichai slavio tehničkim nokautom nakon 1:40 minute borbe u prvoj rundi. No, naknadno je došlo do velikog preokreta. Sudačka komisija koja je nadgledala priredbu je pregledala snimku te su odlučili preinačiti rezultat. Umjesto pobjede Kongsrichai, on je diskvalificiran radi ilegalnog poteza.

Sve je objasnio vlasnik ONE Championshipa Chatri Sityodtong na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost, s ove priredbe imamo i nekoliko loših vijesti. I dok sam ja veliki fan Kristade Kongsrichaija i njegovog nevjerojatnog atleticizma, boba protiv Robina Catalana je sada preinačena u 'Diskvalifikaciju'. Nakon što smo pažljivo pregledali video snimku iz raznih kuteva, zajljučeno je da se radilo o potezu koji je ilegalan – supleksu. Na ONE Championship priredbama bilo kakav oblik supleksa je nedozvoljen i mora rezultirati automatskom diskvalifikacijom. Robin Catalan je sada pobjednik ovog meča i zaradit će svoj bonus za pobjedu. Također će se meč bilježiti kao poraz diskvalifikacijom za Kristadu Kongsrichaija. Kao bivšem sportašu mi je jasno da nitko ne želi izgubiti diskfalifikacijom, ali ono što morate razumijeti da je meni, mojim ljudima i službenicima sigurnost boraca na prvom mjestu”, napisao je Sityodtong nakon priredbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo