Zadnje upozorenje svima koji ne paze na internetu!

Predsjednik UFC-a Dana White je tijekom proteklih par godina jasno dao do znanja da će njegova borilačka organizacija žestoko progoniti pirate i štititi svoja autorska prava.

29.3.2012.
18:50
VOYO logo

Nekoliko stranica koje su neovlašteno prenosile borbe UFC-a već su osjetile bijes ove organizacije, koja je veliki novac uložila upravo u sankcioniranje besplatnog gledanja svojih mečeva putem livestreamova. Akcija ne ide samo prema stranicama koji osiguravaju prijenos, nego u konačnici, i prema svima koji prijenose besplatno prate u svojim domovima.

"Radi se o tome da ista ekipa koju zanima zašto tužimo navijače istovremeno pita i zašto naše borce ne plaćamo više. Pa kako vi mislite da ova stvar funkcionira? Mislite li da Fertita (vlasnik UFC-a) samo izvadi svoj novac iz banke i plati koga god treba? Ne, ljudi, ovo je posao", objasnio je Dana White i poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji cijela generacija koja je odrasla na skidanju besplatnih stvari s interneta. Oni misle da bi sve na internetu trebalo biti besplatno. Ali ne ide to tako više. Ako kradete našu robu, mi ćemo vas proganjati. Možda vas nećemo uloviti sada, ili sljedećeg mjeseca, ali na kraju ćemo vas uloviti. Mi trošimo puno novaca na ljude koji će vas u tome spriječiti...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo