'Vikao sam da ću ga upucati, ali ne bih to učinio!'

'Vikao sam da ću ga upucati, ali nikada to ne bih učinio.

28.2.2012.
9:35
VOYO logo

Iako je od incidenta između britanskih boksača Davida Hayea i Derecka Chisore prošlo desetak dana, zaraćeni dvojac još uvijek zauzima naslovnice britanskih medija.

Chisora, koji je prijetio da će doslovno upucati Hayea, malo se pribrao i uputio ispriku rivalu i javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Haye mi je oteo konferenciju za medije, počeo me prozivati da sam izgubio tri borbe i vikao da se nikad ne bi borio sa mnom. Pitao sam ga želi li mi to reći u lice i krenuo prema njemu. Tada me udario s bocom u ruci, a ja sam pao i povukao ga sa sobom. Vikao sam da ću ga upucati, ali nikada to ne bih učinio. Nemam pištolj niti ga želim imati. Davida znam neko vrijeme. Mislim da je dobar momak, no obojicu su nas ponijele emocije i to u neželjenom smjeru. Žao mi je zbog svega", izjavio je Chisora, dok su britanski novinari Hayea uhvatili u Las Vegasu.

"Došao je pred mene i unio mi se u lice, što sam trebao napraviti? Morao sam prekinuti show. Pogledajte snimke, nisam imao drugu opciju. Mogao sam mirno stajati i dobiti udarac. Pa taj čovjek je na nacionalnoj televiziji rekao da će mi slomiti čeljust, zašto se ne bih branio? Nemam se želju tući s njim, ni u ringu ni izvan njega", izjavio je Haye i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ruci sam imao staklenu bocu, ali ga nisam udario s njom nego šakom. Mogao sam imati i mobitel u ruci ili hot dog. Da mogu vratiti vrijeme ne bih se pojavio na konferenciji za medije, ali ne mogu", kazao je Haye, a na pitanje što bi sada poručio Chisori odgovorio:

"Neka ide na pregled kod psihijatra. Ne šalim se, on ima problema s kontrolom emocija, posebno ljutnje", izjavio je Haye.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo